Andreas Lynggaard til Jonas Madsen før comeback mod ubesejret georgier: ”Du er en tam tiger og en kylling, hvis du ikke tør møde mig”

Der venter publikum et spændende opgør mellem to sultne krigere, Andreas Lynggaard og ubesejrede Lado Gabisonia, i Frederiksberg Hallerne ved det kommende Danish Fight Night Super Bokse-Galla.

 

Letsværvægteren Andreas Lynggaard - med 5 sejre i 6 kampe - har som bekendt meldt sig klar til på ny at levere et stort sportsligt show i bokseringen.

Tilbage i januar måned tabte han knebent på en såkaldt split decision til sin ubesejrede staldkollega Jonas Madsen efter 10 hæsblæsende og meget medrivende omgange i et rent dansk opgør om sidstnævntes IBF junior verdensmesterskabs-bælte.

Lørdag den 24. november er han klar igen – efter en længere skadespause – når han møder endnu en ubesejret bokser i form af 19-årige Lado Gabisonia fra Georgien.

Det unge georgiske boksetalent har tre kampe som professionel på CV’et og har vundet alle tre. Lado Gabisonia har i de pågældende tre kampe ikke tabt en eneste omgang. 

Ved siden af boksekarrieren har georgieren trods sin unge alder bokset en hel del kampe i kickboxing, som også er den sport, som han oprindeligt startede med i ungdomsårene. Han beskrives som en dygtig og meget pågående og fysisk stærk bokser.

”Jeg har set lidt video med ham. Han er type, der meget gerne vil gå fremad og slås. Han er kun 19 år og har vundet alle sine kampe, så han er ung og har blod på tanden. Han er ikke en afdanket georgier med mange nederlag, som bare kommer for at hæve checken. Jeg tror, at han kommer for at kæmpe sin chance, så det skal nok blive en seværdig kamp,” siger Andreas Lynggaard om manden, der kommer til at teste ham og ikke mindst teste den skulder, som har voldt Lynggaard problemer tidligere i karrieren.

Det danske boksehåb, som har forberedt sig til kampen i hjemlige omgivelser i Nykøbing F., har allerede gjort sig nogle tanker om, hvordan opgaven skal gribes an.

”Jeg har en plan A og en plan B. Som udgangspunkt vil jeg gerne gå ind og bokse mere teknisk, end jeg gjorde mod Jonas Madsen, hvor det endte som en dog fight. Jeg har tænkt mig at bokse mere på afstand, være mere bevægelig og flytte mig rundt om ham. Men hvis han bare vil løbe fremad og kun vil slås, så findes der ikke nogen, der er bedre end mig til at tage kampen op og slås. Der er ikke nogen, der kan slå mig i en dog fight. Så tager jeg den bare med ham på den måde, hvis det er det, han vil,” siger Andreas Lynggaard, som under træningen har fokuseret på konditionen samt udholdenhed og hurtighed. 

Den danske bokser ønsker fortsat at møde staldkollegaen Jonas ”Tiger” Madsen, som er ubesejret i 12 kampe, i en revanchekamp, så snart sidstnævnte melder sig klar til kamp.

”Han er en tam tiger, hvis han ikke vil tage en rematch. Så er det fordi, han er en kylling og ikke tør. Jeg blev bedre omgang for omgang i det første opgør. Han kan ikke bare sige, at han er bedre end mig. Jeg havde haft 14 måneders pause før den kamp og kom for sent i gang, fordi jeg først skulle have banket rust af, mens han havde trænet uafbrudt og bokset en masse kampe. Alligevel gik jeg op og smadrede ham i sidste halvdel af kampen, da jeg først havde fået banket min rust af. Det kan han godt se. Det er også derfor, at han ikke tør møde mig nu, hvor jeg er ved at komme i gang. Hvis han ikke tør møde mig i næste kamp, så vil jeg fokusere på at vinde et bælte, og så må vi se, om vores veje så i stedet kan krydses senere i karrieren,” siger Andreas Lynggaard.

Hovedkampene den 24. november i Frederiksberg Hallerne står mellem Ditlev ”D-Struction” Rossing, som forsvarer sin WBC jr. VM-titel i cruiservægt mod knockoutartisten Miguel Angel Peralta fra Argentina, mens ubesejrede Sarah Mahfoud i en opsigtsvækkende VM-test møder franskmanden Stephanie Ducastel, som er højt rangeret hos alle anerkendte VM-forbund (WBA nr. 5, WBC nr. 5, IBF nr. 12). 

Et andet højdepunkt bliver kampen mellem to IBF-mestre fra hver deres vægtklasse, Enock Poulsen (IBF jr. verdensmester i super letvægt) mod Kelvin Dotel (IBF International-mester i weltervægt). Derudover er der spændende kampe med blandt andre Oliver Meng og Allan Mahfoud, og der arbejdes endvidere på en kamp til den russiske eksverdensmester Dmitrii Chudinov. 

 

Billetter: www.ticketmaster.dk

Nyheder om Danish Fight Night på Facebook: www.facebook.com/DFNboksning

Tilbage til oversigt

Nyheder