Argentinsk knockout-bøddel før mødet med dansk WBC jr. verdensmester: ”Ditlev Rossing kommer til at ligge for mine fødder”

Miguel Angel Peralta med tilnavnet ”bødlen” agter at gøre kort proces med det danske boksehåb Ditlev Rossing lørdag aften.

 

Det bliver næppe en boksekamp, der går tiden ud, når to af de tunge drenge indtager bokseringen i Frederiksberg Hallerne på lørdag ved Mogens Palle og Brian Nielsens storstilede boksegalla. Det mener begge kombattanter i hvert fald selv.

Ditlev Rossing med tilnavnet ”D-Struction” står noteret for 5 knockoutsejre i 9 sejre, når han forsvarer sin WBC jr. VM-titel i cruiservægt mod argentineren Miguel Angel Peralta, som har bokset 10 kampe som professionel med 9 sejre heraf hele 8 på knockout.

For et par uger siden var det Ditlev Rossing, som proklamerede, at kampen ikke vil gå tiden ud. Miguel Angel Peralta, som er født og opvokset i Venado Tuerto, en by i den sydvestlige del af Santa Fe-provinsen, har den samme holdning.

Han har op til kampen strålet af selvtillid og via sociale medier som Facebook bekendtgjort, at han er rejst til Danmark for at knockoute sin danske modstander lørdag aften. 

”Jeg vil repræsentere mit efternavn, min by, mit land og mest af alt mit boksegym og de mennesker, der beviser, at intet er umuligt, og at ethvert offer man må lide er det hele værd,” siger Miguel Angel Peralta, som har set nærmere på sin danske modstander.

”Min rival er ubesejret og på vej frem, men jeg skal bare finde den rette distance til Ditlev, og i netop det splitsekund vil denne ubesejrede dansker ligge for mine fødder. Bødler henretter,” lyder meldingen fra Miguel Peralta som i boksesammenhæng netop har ”El Verdugo”, altså bødlen, som sit tilnavn.

I sin seneste kamp stoppede Peralta sin landsmand Roberto Javier Diaz i 2. omgang. 7 modstandere er blevet stoppet i enten 1. eller 2. omgang. En enkelt er stoppet i 3. omgang. Og kun en enkelt modstander, Gabriel Antonio Damian Gerez, en fuldvoksen sværvægter på 110 kilo, er gået tiden ud med Peralta.

I en af de øvrige hovedkampe bokser Sarah Mahfoud i en opsigtsvækkende VM-test møder franskmanden Stephanie Ducastel, som er højt rangeret hos alle anerkendte VM-forbund (WBA nr. 5, WBC nr. 4, IBF nr. 12). 

Der er også en særdeles spændende kamp mellem to IBF-mestre fra hver deres vægtklasse, danske Enock Poulsen (IBF jr. verdensmester i super letvægt) mod spanske Kelvin Dotel (IBF International-mester i weltervægt)

En sportsligt spændende international kamp kommer til at supplere kampene med danske deltagere, når den russiske eksverdensmester Dmitrii Chudinov møder englænderen Patrick Mendy. De to herrer har tidligere bokset uafgjort mod hinanden.

Derudover er der spændende kampe med stortalenterne Oliver Meng, Allan Mahfoud og Andreas Lynggaard.

 

Billetter til Frederiksberg Hallerne: www.ticketmaster.dk

Streaming: Se alle kampene på www.eb.dk med Ekstra Bladet+ (Basis abonnement, 39 kr. – ingen binding) 

Nyheder om Danish Fight Night på Facebook: www.facebook.com/DFNboksning

Tilbage til oversigt

Nyheder