Billetsalget er åbnet: Boksning i topklasse med to Jr. VM-titelkampe i Nykøbing Falster

For første gang i 46 år danner Nykøbing Falster rammen om et professionelt boksestævne, når promoter Mogens Palle og Brian Nielsen lørdag den 21. april præsenterer Danish Fight Night i Nykøbing Falster Hallen med to titelkampe og ”Tomorrow’s Champions”.

Det seneste professionelle boksestævne i Nykøbing F. fandt sted i 1971, og dengang var en ung Jørgen ”Gamle” Hansen på vej frem, der boksede hovedkamp. 
Lørdag den 21. april 2018 er det lokale Andreas ”Disco” Lynggaard, der i sin 7. kamp som professionel, bokser hovedkamp om IBO’s World (Youth) Championship mod den hårdtslående 24-årige knockoutkonge Abdallah Paziwapazi, som har en rekordliste på 21 sejre, 6 nederlag og en enkelt uafgjort. 20 af de 21 sejre er vundet på knockout.
Med en sejr i denne VM-kamp for yngre boksere kan Andreas Lynggaard blive en af blot fire danske boksere, som figurerer blandt de 100 bedste i deres vægtklasse i øjeblikket ifølge BoxRec’s senest opdaterede computerrangliste.
Supertalentet Oliver Meng, der vandt bronze ved U17-EM, bokser på samme stævne karrierens tredje profkamp. Den 18-årige super weltervægter, der ligesom Andreas Lynggaard har sin boksemæssige opdragelse i Nykøbing Falster Bokseklub, møder Limbani Chipaka fra Malawi. Den 20-årige afrikaner har bokset 9 kampe med sejre i de 7 og er derfor en hård test på nuværende tidspunkt i Oliver Mengs karriere.
I aftenens anden titelkamp skal danske Enock M. Poulsen for første gang forsvare sin IBF World (Youth)-titel i super letvægt mod 24-årige Robert Quaye fra Ghana. Det bliver en uhyre interessant titelkamp mellem to ubesejrede boksere. Enock Poulsen er med sine lynhurtige næver ubesejret i 7 kampe, mens Robert Quaye er ubesejret i 15 kampe med 12 af sine sejre vundet på knockout.
Der er endvidere interessante kampe med den ubesejrede danske super bantamvægter Ali Mohamed samt cruiservægteren Tobias Sørig. Sidstnævnte bokser på dette stævne en meget spændende revanchekamp mod georgiske Soso Abuladze, som besejrede danskeren i oktober 2017.
Sidst men ikke mindst bokser den 22-årige regerende IBF World (Youth)-mester Jonas ”Tiger” Madsen mod Idrissa Amadu fra Ghana. Jonas Madsen er ubesejret i 12 kampe og figurerer som en af de få danskere i top 100 på BoxRecs seneste computerrangliste, mens Amadu fra Ghana er en hårdtslående herre med 10 sejre og kun 2 nederlag samt alle sejre på knockout.
Udover de forskellige kampe i professionelt regi bydes der endvidere på 2-3 interessante amatørkampe til at fuldende en spændende bokseaften i Nykøbing Falster.
Billetter: www.ticketmaster.dk
Følg Danish Fight Night på Facebook: www.facebook.com/DFNboksning
 
Tid og sted for event: Lørdag den 21. april 2018. Klokken 19:00. Nykøbing F. Hallerne, Hal 1, Nørre Blvd. 4A, Nykøbing Falster.
Tilbage til oversigt

Nyheder