Daniel Heinze i ringen mod ubesejret portugiser

Frederiksberg Hallerne Fredag d. 7. April               kl. 19.00

Daniel Heinze i ringen mod ubesejret portugiser

 

Det bliver en hård tilbagevenden til ringen for Daniel Heinze (6-1, 2 KO), der tabte sin seneste kamp til den amerikanske "Superman". Derrick Findley. Supermellemvægteren møder fredag den 7. april i Frederiksberg Hallerne den ubesejrede portugiser Bruno Tavarez (9-0, 2 KO), der sætter sin pletfrie rekordliste på spil.

 

”Jeg forventer det er en modstander med masser af selvtillid, der kommer frem i ringen”, siger Daniel Heinze om sin modstander, hvis karriere indtil nu er foregået i Schweiz.

 

Han er ikke i tvivl om opskriften på, hvordan han vinder kampen.

 

”Jeg skal bokse på mine egne præmisser og ikke fokusere så meget på modstanderen. Så er jeg sikker på, at jeg sender ham hjem med hans første nederlag”, lyder det fra den danske supermellemvægter.

 

Det betyder, at Daniel Heinze vil være aggressiv, når han krydser næver med den 26-årige portugiser.

 

Han fortæller, at han er i god form og har haft fuld fokus på at vende tilbage med en sejr.

”Jeg definerer mig selv som en fighter og kan ikke holde mig væk fra ringen. Efter min sidste kamp var jeg i træningslokalet to dage efter”, forklarer han.

 

Daniel Heinzes nederlag i hans seneste kamp mod Derrick Findley har ikke sat ambitionerne ned for den 29-årige dansker. Han vil gerne have de bedste modstandere, når han går i ringen.

 

”Det er aldrig sjovt at tabe, men jeg har intet imod at bokse de kampe, som folk vil se. Så kan jeg rende ind i en røvfuld, men jeg vender stærkere tilbage. Det er lærepenge, der er givet godt ud”, siger Daniel Heinze.

 

Derfor håber han også, at han efter et par sejre mere kan stå i ringen mod amerikaneren Derrick Findley i en rematch.

 

Han mener iøvrigt, at han kunne have bokset bedre ved deres første møde, hvor han ifølge ham selv, var for låst i sin boksning. Det regner han dog ikke med bliver tilfældet mod Bruno Tavarez den 7. april.

 

Tilbage til oversigt

Nyheder