Danish Fight Night er klar med nyt stort boksestævne – Oliver Meng bokser titelkamp i Nykøbing Falster

Det ubesejrede stortalent Oliver Meng bokser allerede sin første titelkamp over 10 omgange næste gang, når han fredag den 18. januar går i ringen på hjemmebane i Nykøbing F. Hallen.

 

Han er bare 19 år og ubesejret i 4 kampe som professionel. Men allerede i sin 5. optræden venter en spændende titelkamp på hjemmebane. U17 EM-bronzevinderen Oliver Meng får nemlig efter alt at dømme en junior-VM-titelkamp, når det næste Danish Fight Night Boksegalla løber af stablen fredag den 18. januar i Nykøbing F. Hallen. 

Det bliver samtidig Oliver Mengs første kamp, der er programsat til 10 omgange, hvilket er uhørt tidligt i karrieren for en så ung bokser.

Men efter fire kampe og fire overbevisende sejre heraf 2 før tid har promotor Mogens Palle set så store fremskridt og beviser for Oliver Mengs råstyrke og talent, at han med god samvittighed tør programsætte sin unge bokser til en kamp på den lange distance.

”Det ligger fast, at Lolland-Falsters stolthed, den 19-årige ubesejrede Oliver Meng, sensationelt skal bokse en titelkamp i sin blot femte kamp som professionel. Det bliver i regi af et af de store forbund, som der forhandles med i øjeblikket, og det ligger fast, at det bliver Oliver Mengs første kamp, der er programsat til 10 omgange. Han har talentet og evnerne til det, og det her bliver hans første vigtige skridt på vej mod endnu større mål,” siger Mogens Palle, som selv glæder sig til at se den talentfulde bokser i aktion.

2019 skydes dermed i gang med et meget interessant boksestævne, hvor flere af Danish Fight Night-staldens boksere skal i aktion.

Sarah Mahfoud, som dags dato er Europas højest rangerede fjervægter ifølge computerranglisten BoxRec samt Danmarks bedst placerede kvindelige bokser på tværs af alle vægtklasser, kommer eksempelvis til at bokse en vigtig nøglekamp på stævnet i Nykøbing F.

Mogens Palle oplyser, at der i øjeblikket forhandles med en toprangeret verdensklassebokser, hvis navn forhåbentligt kan offentliggøres meget snart. Sarah Mahfoud er efter sin seneste sejr over den franske VM-udfordrer Stephanie Ducastel nu nummer 4 på BoxRec’s uafhængige verdensrangliste og nærmer sig en VM-kamp med hastige skridt.

I skrivende stund regnes der med minimum seks professionelle kampe på programmet, selvom der selvfølgelig er forbehold for ændringer, alt efter hvilke boksere, der bliver klar.

”Jeg glæder mig blandt andet til at byde supermellemvægteren og publikumsfavoritten Daniel Heinze velkommen tilbage i ringen til et længe ventet comeback efter en skadespause på over 16 måneder og flere operationer af højrehånden. Han meldes i kanonform og glæder sig til at komme i aktion igen, og vi håber naturligvis, at hånden holder til de hårde strabadser,” siger Mogens Palle.

Endvidere ventes det, at superletvægteren Enock Poulsen, pt. rangeret som nummer 77 i verden ifølge BoxRec og på kraftig fremmarch, kan fejre et lille jubilæum den 18. januar ved at bokse sin kamp nummer 10 i karrieren som professionel. Han imponerede stort i sin seneste kamp, hvor han knockoutbesejrede IBF International mesteren Kelvin Dotel fra Spanien og står i dag som et af de mest lovende navne i dansk professionel boksning.

Der ventes også kampe med stortalentet Allan Mahfoud (2-0) og den lokale hårdføre Nykøbing F.-fighter Andreas Lyngggard (5-2), som begge sættes op i kampe over 6 omgange.

Flere informationer om stævner de enkelte kampe vil blive offentliggjort løbende.

 

Billetter: www.ticketmaster.dk

Følg Danish Fight Night på Facebook: https://www.facebook.com/DFNboksning

 

Tid og sted / Danish Fight Night Boksegalla

Fredag den 18. januar klokken 19.00

Nykøbing F. Hallen (Hal 1)

Nørre Boulevard 4A
Nykøbing F.

Tilbage til oversigt

Nyheder