DANISH FIGHT NIGHT'S FULDE PROGRAM

 11 KAMPE MED SMÆK PÅ: FIRE SVÆRVÆGTSKAMPE OG MAIN EVENT

 

Det er med stolthed, Brian Nielsen og Mogens Palle nu kan præsentere det fulde program ved deres femte Danish Fight Night Galla. Stævnet finder sted fredag 16. september i Frederiksberg-Hallerne. Kampprogrammet indeholder 11 kampe med både verdensklasse og ungdom på vej frem. Alle de ny-professionelle i teamet skal i kamp. Og det er nu, talenterne skal vise, der er en ny æra på vej i dansk, professionel boksning. Lolenga Mock jagter en ny titelkamp og vejen går over Derrick Findley.

Main Event i Super-Mellemvægt er nemlig mellem de to verdensnavne, Lolenga "The Dane" Mock (Danmarks bedste Super-Mellemvægter) og amerikanske Derrick "Superman" Findley. En international topkamp mellem to aggressive boksere, der kun kender en vej: Frem. Der er udsigt til en "thriller" med spænding, dramatik og god underholdning. 

De to nye og unge boksere i Super-Mellemvægt, Daniel Heinze og Andreas Lynggaard, får også kompetent modstand 16. september. De har selv vist vejen ved i deres debut at besejre Patrick Nielsens to seneste, udenlandske modstandere: Ghaneseren Charles Adamu og den Sydamerikanske mester, Samir Barbosa. Daniel Heinze møder KO-specialisten, Jose Miguel Fandino. Spanieren har stoppet sin modstander i 7 ud af 8 sejre. (8-0-1). Andreas Lynggaard møder den ubesejrede venezuelaner, Joshue Maranillo. 

FIRE SVÆRVÆGTS-KAMPE  

"Kongeklassen i boksning, sværvægt, skriger overalt på nye navne. Og derfor er det fantastisk, at vi er i stand til at præsentere hele fire slagsen i en Sværvægts-bonanza: Pierre Madsen, Tobias Sørig og de to, tidl. danske mestre i henholdsvis Sværvægt og Super-Sværvægt, tvillingerne Morten og Kasper Fruensgaard. De er alle af højeste karat, og jeg glæder mig til fire sværvægtskampe ved et og samme stævne", siger Mogens Palle.  

De fire andre boksere, der skal i kamp, er letsværvægteren Jeppe Morell. Han har store muligheder med sin karriere. Super-Mellemvægteren Jonas "AGF" Madsen er 21 år og har også en flot fremtid i ringen. Og så fætrene Mohamed Adel og Ali Mohamed, der begge bokser med en attitude, publikum elsker - og med et talent, der er sjældent set.  

Ali Mohamed skal i sin anden professionelle kamp møde den spanske fjervægter, Luis Espinoza. Mohamed Adel får fornøjelsen af at møde den portugiske mester i Super-Weltervægt, ubesejrede Fabio Costa. 

Mogens Palles plan med Jonas Madsen er på sigt at skaffe ham en kamp om Junior verdensmesterskabet. Hans modstander fredag 16. september er endnu ikke helt på plads og publiceres senere.  

KAMP-PROGRAM

MAIN EVENT

Super-Mellemvægt, 10-omg.

LOLENGA "The Dane" MOCK. vs. DERRICK "Superman" FINDLEY, USA 

SVÆRVÆGT

Sværvægt, 6-omg.

PIERRE MADSEN  vs. SHALVA JORMARDASHVILI, Georgien 47-16-2 

Sværvægt. 6-omg.

TOBIAS SØRIG  vs. GIORGI TEVDORASHVILI, Georgien, 26 (KO 16)-19-3 

Sværvægt, 6-omg.

KASPER FRUENSGAARD  vs.  PAATA ADUASHVILI, Georgien, 22 (KO14)-14-2 

Sværvægt, 6-omg.

MORTEN FRUENSGAARD  vs. RAMAZI GOGICHASHVILI, Georgien 23 (KO 11)-12-2 

 

"TOMORROWS CHAMPIONS" 

Super-Mellemvægt, 8-omg.

DANIEL HEINZE  vs  JOSE MIGUEL FANDINO, Spanien 8-1-0

Super-Mellemvægt, 6-omg.

ANDREAS LYNGGAARD  vs. JOSHUE MARANILLO, Venezuela 1-0-0

Letsværvægt, 6-omg.

JEPPE MORELL  vs. GEORGE ADUASHVILI, Georgien 28 (KO 12)-23-1

Super-Mellemvægt, 6-omg.

JONAS MADSEN  vs. TBA

Super-Weltervægt, 6-omg.

MOHAMED ADEL  vs. FABIO COSTA, Portugal Champion 4 (KO 1)-0-0       

Fjervægt, 6-omg.

MOHAMED ALI  vs. LUIS "El Ciclon" ESPINOSA, Spanien, 1-4-2

 
 
 
 
Kontaktinformation

Søren Hedman

Xponering

Tlf: 40579715

sh@xponering.nu

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Tilbage til oversigt

Nyheder