DANISH FIGHT NIGHT SENDER OSAMA HADIFI OG ENOCK M. POULSEN I RINGEN TIL DANSKER-BRAG I ÅRHUS

Der bliver fuld smæk for skillingerne, når Danish Fight Night lørdag 3. december rammer Århus og Ceres Park Hal 1. Mogens Palle og Brian Nielsen kan nemlig glæde bokse-publikummet med, at danskerbraget mellem Osama Hadifi og Enock M. Poulsen er på plakaten.

Mogens Palle og Brian Nielsen fyrer en tidlig nytårsbombe af, når de den 3. december i CERES PARK HAL 1 i Århus præsenterer et festfyrværkeri af kampe i verdensklasse, samt Europæisk og National topklasse. Lolenga Mock og 10 af "Tomorrows Champions" er på programmet,  herunder Jeppe Morell, Jonas Madsen, Mohamed Adel, Ali Mohamed, Morten og Kasper Fruensgaard, Osama Hadifi, Daniel Heinze og Pierre Madsen, samt de to nyankomne esser, Enock  M. Poulsen og Guldfuglen Ditlev Rossing, som begge havde enorm succes ved deres debutkampe ved det seneste stævne den 29. oktober. 

En af de sportslige perler ved stævnet i Århus er den med spænding imødesete "Vind eller Forsvind" kamp mellem "amatøren" - den Danske og Nordiske Mester - ENOCK M. POULSEN - og den professionelle OSAMA HADIFI. På grund af Osama Hadifis afbud sidst, opnåede Enock at få sin debut en postgang tidligere end forventet, en chance han udnyttede med bravur ved, med eminent boksning, at besejre den skrappe georgier, Kakha Avetisiani.

Dette fornemme resultat er naturligvis medvirkende til at øge spændingen om udfaldet af "Vind eller Forsvind kampen". Enock, som selv mener han p.t. er en af Europas fem eller seks bedste boksere i Super-Letvægt, er ikke i tvivl om resultatet - han udbokser Osama Hadifi, og vinder sikkert. Selvtilliden er enorm og den fine debut giver ham endnu mere tro.

OSAMA HADIFI, tidligere tredobbelt Dansk Mester, er en 30-årig "Hardhitter" med en rekordliste på 11 sejre (KO 11)- 2 tabte. Han er perfektionist og en ærekær person, som ikke går på akkord med sin samvittighed og professionelle indstilling til sine træningsmæssige forberedelser. Han meldte derfor sidst - og forståeligt - afbud til kampen mod Enock Poulsen af samme årsag: Elendige trænings-forberedelser. Han ønskede ikke at stille op uforberedt og skuffe ikke mindst sig selv. Han har derfor nu allieret sig sig med den amerikanske sværvægter og succestræner Sherman Williams, hos hvem han har genvundet motivationen. Og så har det bragt ham i kanonform - klar til at KO-besejre Enock Poulsen.

 "Jeg har fundet sulten igen, efter at have skiftet til at træne med Sherman Williams. Og jeg er på vej i superform - mere end klar til kampen den 3. december i Århus. Her vil jeg vise Enock, at en flot amatørkarriere ikke tæller så meget i en professionel ring. Han skal mærke forskellen, og jeg er sikker på, jeg stopper ham. Jeg er klar og der bliver på trods af datoen ikke delt julegaver ud på Enocks hjemmebane," lover Osama Hadifi. 

 

Tilbage til oversigt

Nyheder