Det ubesejrede danske boksehåb Ditlev Rossing træder ind på WBC’s verdensrangliste

Ditlev Rossing med tilnavnet ”D-Struction” har grund til at smile i disse dage. På WBC’s dugfriske verdenrangliste (top 40) optræder den ubesejrede danske cruiservægter nemlig for første gang på listen, idet han indtager en placering som nummer 36.

”Jeg er utrolig glad og stolt over placeringen. Det er en stor ære at komme ind på verdensranglisten hos et af de store forbund efter så få kampe. Det giver mig blod på tanden i forhold til at arbejde videre i træningssalen og kravle endnu højere op ad ranglisten,” siger Ditlev Rossing, som samtidig ligger nummer 18 på den seneste udgave af EBU’s EU-rangliste.
Placeringen som nr. 36 hos WBC er også noget, der glæder promotor Mogens Palle, som torsdag fylder 85 år, og som i oktober 2016 skrev kontrakt med den dengang 21-årige Rossing, der havde en baggrund som jysk, dansk og nordisk mester som amatør.
”Det lover godt for fremtiden, og den flotte ranglisteplacering viser, at Ditlev Rossing er godt på vej i sin udvikling som professionel bokser. Han har udviklet sig markant og er på vej mod meget spændende opgaver. Det viser også, at dansk boksning som helhed for alvor er på vej frem med flere stærke talenter, der kommer til at tegne dansk boksning de kommende år,” siger Mogens Palle, som i øjeblikket arbejder på det kommende Danish Fight Night-stævne.
Med sin placering som nummer 36 ligger Ditlev Rossing 3 pladser bedre end nordmanden Kai Robin Havnaa, som er ubesejret i 14 kampe. Ditlev Rossing ligger samtidig nu kun fem pladser under en anden dansk bokser Micki Nielsen, som i februar boksede om EM-titlen i Belgien. Det hører dog med til historien, at mens Micki Nielsen har bokset 27 kampe, så har Ditlev Rossing opnået sin placering efter blot 11 kampe.
”Jeg føler, at jeg er på rette spor, og at jeg har udviklet mig meget. Jeg er rigtig glad for, at jeg i januar kunne stoppe min modstander, som ellers normalt går tiden ud mod meget stærke folk. Men jeg fulgte min gameplan til punkt og prikke og boksede taktisk klogt og ventede på åbningerne. Nogle gange har jeg været for vild oppe i ringen, men her holdt jeg hovedet koldt og fik bygget min boksning fornuftigt op,” siger Ditlev Rossing, som har fjernet alle forstyrrende elementer i sin tilværelse udenfor ringen og med egne ord primært koncentrerer sig om at ”træne, spise og sove.”
Direkte link til WBC’s verdensrangliste: https://wbcboxing.com/ratings/RATINGS-MARZO-2019.pdf

 

Læs mere om Danish Fight Night på Facebook: www.facebook.com/DFNboksning/
Hjemmeside: www.danishfightnight.com
Fakta om Ditlev Rossing
* Født: 28. december 1994 i Nyborg
* Nuværende bopæl: København
* Træner: Sherman ”The Tank” Williams
* Rekordliste som professionel: 11 sejre, 0 nederlag (7 sejre før tid)
* Debutkamp som professionel hos Danish Fight Night den 29. oktober 2016
* Indehaver af følgende titler: (WBC World Youth Champion, vundet den 5. januar 2018)
* Amatørkarriere: 62 kampe, 45 sejre
* Klub som amatør: BK Limfjorden Skive.
* Adskillige mesterskaber herunder jysk, dansk og nordisk mester hos seniorerne.
* Har som amatør besejret en række stærke internationale boksere og OL-kandidater heriblandt Gabriel Richards (svensk bokser fra World Series of Boxing-serien), Tomi Honka (tidligere nordisk mester fra Finland) og Kevin Melhus (norsk bokser, som i dag er ubesejret som professionel).
Tilbage til oversigt

Nyheder