Ditlev Rossing har fået nyt ringnavn og er klar til at ”destruere” eksverdensmester

22-årige Ditlev Rossing med blot seks profkampe føler sig bedre forberedt end nogensinde før, når han den 28. oktober bokser mod eksverdensmesteren Valery Brudov i en opsigtsvækkende test.

 

Specielle tilnavne hos boksningens kombattanter har altid været en del af sporten, og efter et lille år som professionel har den 22-årige Danish Fight Night-bokser Ditlev Rossing nu også fået tilføjet et særligt navn.

Fremover vil den råstærke slugger med de eksplosive kombinationer blive præsenteret som Ditlev ”D-Struction” Rossing. 

Det er Ditlev Rossings træner Sherman ”The Tank” Williams, der har døbt Ditlev Rossing ”D-Struction”. Og den amerikanske træner har flere grunde til lige præcis at vælge det navn.

”Det passer til hans navn og til hans boksestil. Jeg har altid forkortet hans navn til ”D”, som jeg også kalder ham i træningslokalet, fordi det er det nemmeste. En dag faldt det mig ind, at han bør hedde D-Struction, fordi han netop forårsager destruktion og ødelæggelse med sin stil,” siger Sherman Williams og henviser til de voldsomme energiudladninger og eksplosive kombinationer, som Ditlev Rossing netop er berygtet for.

Hovedpersonen selv er glad for sit nye ringnavn og for samarbejdet med Sherman Williams.

”Det er et navn, som jeg er glad for. Det passer til min boksestil. Jeg kommer ikke bare for at vinde. Jeg går i ringen for at ødelægge min modstander. Sherman har altid kaldt mig D. Og så skrev han en dag ”D-Struction” på mine træningshandsker og sagde til mig: Nu ved du, hvad det står for,” forklarer Ditlev Rossing.

Ditlev Rossing blev oprindeligt kaldt ”Warrior”, men han brød sig ikke så meget om navnet. 

”Det synes jeg var for tæt på ’Viking Warrior’, som jo var Mikkel Kesslers ringnavn. Jeg er ikke en ny Kessler. Jeg har ikke behov for at stå i skyggen af nogen. Kessler er fortid. Vi befinder os i nutiden, og det er fremtiden, det drejer sig om,” lyder det fra den ærgerrige fighter, der er venlig og flink udenfor ringen, men som skifter karakter, når han træder op i ringen.

”Jeg er muligvis ikke altid er den mest grinende og smilende person. Men jeg er faktisk positiv, venlig og flink udenfor ringen. Der sker dog noget, når jeg går op i ringen. Det handler om, at jeg er ekstrem seriøs med min sport. Så snart det handler om boksning, slipper jeg vildskaben løs,” forklarer hovedpersonen.

Ditlev Rossing får hænderne fulde, når han lørdag den 28. oktober bokser sin blot syvende kamp som professionel ved Danish Fight Night-stævnet i Frederiksberg-Hallerne. I det modsatte ringhjørne venter som sagt den tidligere verdensmester i cruiservægt Valery Brudov (44-12, 30 KO) fra Rusland.

Valery Brudov er en både hårdfør, hårdtslående og fysisk stærk bokser, som med 44 sejre heraf 30 på knockout uden tvivl er Ditlev Rossings stærkeste modstander til dato.

Men Ditlev Rossing er i topform og føler sig bedre forberedt end nogensinde før. Han har sparret med Danish Fight Night-kollegaerne Pierre ”Pretty Ricky” Madsen og Tobias Sørig samt Sherman Williams og et par stærke amatører i Bokseinstituttets lokaler i Valby i København. I denne uge er sparringen suppleret med kompetent svensk besøg af sværvægteren Adrian Granat (14-1) og letsværvægteren Sven Fornling (12-1).

 "Jeg har aldrig – hverken som amatør eller professionel - prøvet at være så godt forberedt med så meget kompetent og varieret sparring som op til denne kamp,” siger Ditlev Rossing som med en sejr har udsigt til en ny spændende opgave på det efterfølgende store jubilæumsstævne den 25. november.

Her vil Mogens Palle nemlig – hvis russeren besejres - forsøge at få den 22-årige dansker indstillet til at bokse om et junior-verdensmesterskab hos et af de store, anerkendte VM-forbund.

Der er udsigt til et spændende program med i alt 10 kampe den 28. oktober, når Mogens Palle og Brian Nielsen inviterer til Danish Fight Night-stævne i Frederiksberg Hallerne.

Flere nyheder om stævnet, portrætter af boksere og de øvrige kampe publiceres løbende.

Billetter: www.billetlugen.dk

Tilbage til oversigt

Nyheder