Dmitri Chudinov: Jeg vil besejre Lolenga Mock ligeså overbevisende, som jeg besejrede Patrick Nielsen

Den russiske eksverdensmester Dmitri Chudinov glæder sig til at underholde det danske boksepublikum, når han møder Lolenga Mock den 5. januar i Frederiksberg Hallerne.

 

Det er en forventningsfuld Dmitri Chudinov, som ser frem til verdensklassebraget mod Lolenga Mock den 5.  januar, når Brian Nielsen og Mogens Palle arrangerer Danish Fight Night og Mogens Palles 60 års Jubilæums Galla.

Det professionelle boksestævne byder på fire titelkampe i WBC- og IBF-regi samt en meget spændende main event-kamp i super mellemvægt med Danmarks pt. bedste bokser Lolenga Mock, der møder den tidligere WBA-verdensmester Dmitri Chudinov. 

Den russiske stjernebokser, som kun har tabt en enkelt gang i 23 kampe, tripper for at komme i aktion på dansk grund i det, der med rette kan kaldes et internationalt topbrag.

”Jeg er meget spændt på at skulle bokse mod Lolenga Mock den 5. januar. Jeg er overbevist om, at det bliver en fremragende og underholdende kamp for det danske publikum. Jeg ser frem til at besøge Danmark og være del af en stor boksebegivenhed og ikke mindst tage del i en fremragende dyst mod Lolenga Mock,” lyder meldingen fra den russiske bokser, som har intentioner om at være ligeså overlegen, som da han sidste gang boksede mod en dansker.

”Jeg vil gøre mit bedste, og mit mål er at besejre Lolenga Mock i samme overbevisende stil, som da jeg besejrede Patrick Nielsen i Moskva i 2014.”

Dmitri Chudinov pointbesejrede som bekendt Patrick Nielsen i Moskva i en kamp om WBA-titlen i 2014. Men selvom han også i dette opgør må betegnes som favorit, tager han ikke let på opgaven.

”Lolenga Mock er en meget snu og erfaren bokser, så jeg vil bestemt ikke undervurdere ham,” siger Dmitri Chudinov.

Den russiske eksverdensmester oplyser, at han holder nytår i Danmark, og sammen med sin træner ankommer til København i god tid for at være bedst muligt forberedt på opgaven. Han medvirker endvidere i et pressemøde om boksestævnet den 29. december, inden det altså går løs fredag den 5. januar i Frederiksberg Hallerne.

Dmitri Chudinov har kun tabt en enkelt kamp i karrieren. Det var til englænderen Chris Eubank Jr. i et medrivende titelopgør i London, hvor han blev stoppet af kamplederen i 12. omgang, mens han vel at mærke stadig stod på benene. På det ene scorekort var han på daværende tidspunkt kun bagud med 3 point. Det hører med til historien, at Chris Eubank Jr. i dag er nummer 1 i verden i super mellemvægt ifølge BoxRec’s anerkendte computerrangliste.

Siden nederlaget til Eubank Jr. har Dmitri Chudinov vundet seks kampe i træk. Han er pt. rangeret nummer 7 på WBA’s rangliste og nummer 17 af WBC.

Da kampen mod Lolenga Mock blev underskrevet, var Chudinov nummer 7 på WBC’s rangliste og nummer 2 på europaranglisten. Men det russiske bokseforbund, som tilsyneladende er raget uklar med Dmitri Chudinov, fik tilsyneladende overbevist WBC om, at han skulle degraderes og bildte endvidere det europæiske bokseforbund (EBU) ind, at han havde indstillet karrieren, hvorefter EBU fejlagtigt fjernede ham helt fra november-ranglisten.

Dmitri Chudinov har dog stadig store ambitioner om at genvinde verdensmesterskabet uden for Rusland og ser kampen mod Lolenga Mock, som det afgørende springbræt i den forbindelse.

Udover Lolenga Mocks kamp mod Dmitri Chudinov satser der på hele fire titelkampe i WBC- og IBF-regi på programmet, når Brian Nielsen og Mogens Palle fredag den 5. januar inviterer til Danish Fight Night og Mogens Palles store 60 års Jubilæums Galla. 

Fakta om Dmitri Chudinov

 

 

Billetter: www.billetlugen.dk

Følg Danish Fight Night på Facebook: www.facebook.com/DFNboksning

Tilbage til oversigt

Nyheder