Dmitrii Chudinov er ankommet til Danmark og er klar til den afgørende konfrontation med Lolenga Mock

Der er indkaldt til pressemøde med de to hovedkæmpere – fredag den 29. december klokken 12.00 på Hotel Scandic Copenhagen - inden parterne mødes i ringen den 5. januar ved Mogens Palles 60 års jubilæumsstævne.

 

Den tidligere WBA-verdensmester Dmitrii Chudinov ankom torsdag morgen til Danmark forud for sin stort opsatte boksekamp mod Lolenga Mock ved Danish Fight Night-stævnet fredag den 5. januar i Frederiksberg Hallerne.

I de tidligere morgentimer trådte den russiske bokser glad og smilende ud i ankomsthallen i Københavns Lufthavn efter en flyvetur fra Moskva via Riga i Letland. Han fik hilst på promotor Mogens Palle, som var mødt op i lufthavnen for ved selvsyn at konstatere, at et jubilæumsstævnets absolutte hovedpersoner nu befinder sig i landet.

Dermed er den afgørende nedtælling til det interessante verdensklasseopgør i super mellemvægt begyndt.

”Det er i boksemæssig forstand lidt af en verdensstjerne, som er kommet til byen. Jeg er utrolig glad og stolt over, at det hele har flasket sig, og at det er lykkedes at få et navn som Dmitrii Chudinov til landet til vores stævne den 5. januar, hvor der venter det danske boksepublikum et brag af en kamp,” lyder meldingen fra Mogens Palle, som med hovedkampen og det øvrige spændende program med fire titelkampe fejrer sit 60 års jubilæum som promotor, når det går løs i Frederiksberg Hallerne.

Efter mødet i lufthavnen gik turen herefter til Hotel Scandic Copenhagen, hvor den russiske bokser, som i 2014 udboksede danske Patrick Nielsen i en VM-kamp i Moskva, nu er indlogeret.

Dmitrii Chudinov og Lolenga Mock møder hinanden første gang fredag, når de begge stiller op til tv-interview og optagelser, der skal bruges af YouSee.

I samme forbindelse afholdes der pressemøde på Hotel Scandic Copenhagen – fredag den 29. december klokken 12:00 – for alle interesserede med mulighed for at tale med bokserne. Adressen er Vester Søgade 6, København V.

Boksearrangementet den 5. januar kommer til at byde på i alt 8 kampe med ikke mindre end 5 main events, hvoraf de tre er junior-VM kampe hos IBF og WBC, som er to af de fire store anerkendte VM-forbund.

 

Alle YouSees tv-kunder kan se boksestævnet på YouSees event-kanal (kanalplads 58, 100 eller 101) fredag den 5. januar fra kl. 19. Har du lavet en favoritliste, så skal denne slås fra, eller kanalen skal tilføjes til favoritlisten. Du kan også finde event-kanalen på din YouSee-app eller via tv.yousee.dk/.

 

Hvis du ikke er YouSee-kunde, har du mulighed for at købe adgang til at se arrangementet via www.danishfightnight.tv.

 

Følg Danish Fight Night på Facebook: www.facebook.com/DFNboksning

  

Fakta om Dmitrii Chudinov

* Født: 15. september 1986 i Bratsk, Rusland (31 år)
* Tilnavn: Night Wolf
* Højde: 175 cm.
* Rekordliste som professionel: 20-1-3 (13 KO)
* WBA (interim) verdensmester: 2014-2015
* Øvrige titler: WBA International (2013), PABA (2013)

* Nuværende rangeringer: WBA #8, WBC #15
* Rekordliste som amatør: 159-16, Guld ved AIBA’s junior-verdensmesterskab i 2004. Guld ved   AIBA’s Boxing World Cup i 2008. Tre sejre over cubaneren Yunior Dorticos, som i dag er WBA-verdensmester i cruiservægt.

 

Fakta om Lolenga Mock

* Født: 22. april 1972 i Kinshasa, Den Demokratiske Republik Congo

* Højde: 179 cm.
* Rekordliste: 41-14-1 (13 KO)
* Debutkamp som professionel den 11. maj 1991
* Tidligere indehaver af flere boksetitler herunder WBO Intercontinental og EBU’s EU-titel

* Nuværende rangeringer: IBO #18, WBC #30
* Bor i Aarhus med hustruen Therese og ægteparrets tre børn: Justine, Corectime og Mock
* Fungerer i det daglige som mentor og træner i ”Champs Camp”-bokseklubben i Aarhus

Tilbage til oversigt

Nyheder