Enock Poulsen får topklassesparring før vigtigt titelbrag i Hillerød

Enock Poulsen sætter den 27. april for første gang sin nyerhvervede IBF World (Youth)-titel på spil, når han ved det store Danish Fight Night-boksestævne i Hillerød møder den ubesejrede ghanesiske hardhitter Robert Quaye i Hillerød.  

 

Det bliver en uhyre interessant titelkamp mellem to ubesejrede super letvægtere, når Enock Poulsen fredag den 27. april (Store Bededag) skal forsvare sin junior-VM-titel hos International Boxing Federation (IBF), som er et af boksesportens fire store VM-forbund.

I det modsatte ringhjørne venter den hårdtslående 24-årige ghaneser Robert Quaye, som er ubesejret i 15 kampe med 12 af sejrene vundet på knockout. Enock Poulsen er med sine lynhurtige næver ubesejret i 7 kampe og har hidtil imponeret alle iagttagere med sine sublime bokseevner.

I sin seneste kamp den 5. januar i Frederiksberghallerne ved Mogens Palles 60 års jubilæumsstævne blev den hårdføre Guadalupe Acosta eksempelvis udbokset over 10 omgange, selvom mexicaneren før kampen var noteret for 13 sejre i 15 kampe. Med sejren erobrede Enock Poulsen samtidig sit første titelbælte, som han altså sætter på spil ved boksestævnet i Frederiksborg Centret i Hillerød.

”Jeg elsker at bokse, så det er bare dejligt at få flere kampe i kroppen og forsvare min første titel. Jeg glæder mig til at komme i aktion. Formen er rigtig god. Jeg løber nogle rigtige gode tider i øjeblikket, selvom jeg først skal toppe den 27. april,” lyder meldingen fra Enock Poulsen, som trænes i Aarhus af den tidligere professionelle bokser Thomas Povlsen. 

Sammen med netop Thomas Povlsen er han ved at lægge en plan for, hvordan ghaneseren skal besejres. 

”Jeg har set noget video med ham. Han kæmper for at vinde, så jeg er overbevist om, at det bliver en rigtig god kamp. Der skal leveres kontrolleret boksning lige fra første omgang, men vi skal nok finde en måde at besejre ham på,” siger Enock Poulsen, som også får særdeles kompetent sparring op til stævnet i Hillerød.

Han er nemlig godt i gang med 10 dages hård sparring med Nordens bedste amatørbokser, som besøger Aarhus i disse dage.

Hadi Srour fra Tønsberg i Norge er ny-professionel med en enkelt kamp på rekordlisten. Men som amatør er han dobbelt nordisk mester og regerende norsk mester, og han er blevet kåret som både Norges og Nordens bedste amatørbokser på tværs af alle vægtklasser. 

Den 22-årige høje og særdeles hårdtslående nordmand har bokset over 100 amatørkampe og har imponeret internationalt ved europamesterskaberne.

Enock Poulsen, der som amatør selv sluttede af som regerende dansk og nordisk mester i sin vægtklasse, forventes derfor at være toptunet til mødet med den ghanesiske hardhitter den 27. april.

Som altid vil han bokse i et meget højt tempo og være lynhurtig på både hænder og fødder.

”Det bliver en Enock, som bokser i godt humør, og som altid leverer en underholdende kamp og bokser en smule flabet engang i mellem. Forhåbentligt kan jeg stoppe ham før tid. Jeg kan mærke, at jeg er blevet meget stærkere nu, efter at jeg har haft en dygtig fysisk træner tilknyttet i 3 måneder nu. Under alle omstændigheder kommer jeg til at levere god teknisk boksning og satser som altid på at udbokse min modstander,” lyder meldingen fra den selvtillidsfulde bokser.

Sarah Mahfoud, som er ubesejret i 5 kampe som professionel og for nylig strøg ind som nummer 8 på europaranglisten, skal samme aften bokse om IBF’s interkontinentale titel i super fjervægt. Den danske ”Vild med Dans-vinder” møder den stærke sydafrikaner Unathi Myekeni, som er nummer 13 på WBC’s verdensrangliste samt nummer 17 på BoxRec’s uafhængige computerrangliste, hvilket pt. er 12 pladser bedre placeret end Sarah Mahfoud. En dansk sejr vil bringe Sarah Mahfoud helt op i toppen af mindst 2 af de store, anerkendte VM-forbund (IBF og WBC).

Det 18-årige supertalent Oliver Meng, tidligere U17 EM-bronzevinder, bokser sin tredje profkamp i Hillerød, ligesom der er lagt op et spændende brag i letsværvægt med Jeppe Morell i hovedrollen. Flere informationer om disse kampe følger.

IBF Jr. verdensmesteren Jonas ”Tiger” Madsen samt super bantamvægteren Ali Mohamed er ligeledes med på plakaten. Der er endvidere action i ringen i form af de tunge drenge, nemlig sværvægteren Pierre ”Pretty Ricky” Madsen og cruiservægteren Ditlev ”D-Struction” Rossing.

Sarah Mahfouds lillebror, 24-årige Allan Mahfoud, som af mange betragtes som et af de største talenter i dansk boksning, skal ligeledes debutere som professionel samme aften i Frederiksborg Centret.

Og så er der sidst men ikke mindst en meget imødeset debutkamp til Diana Nadim, lillesøster til den danske fodboldstjerne Nadia Nadim, som altså bokser sin første professionelle boksekamp efter en imponerende amatørkarriere.

Billetsalget åbnes i denne uge på: www.ticketmaster.dk

Følg Danish Fight Night på Facebook: www.facebook.com/DFNboksning

Tilbage til oversigt

Nyheder