Her er studieværterne: Lisa Lents og Brian Mathiasen skal guide seerne gennem fredagens store boksetransmission

Kompetente studieværter og glødende bokseentusiaster kommer til at stå i spidsen for den spændende live-transmission af Mogens Palles 60 års Jubilæums Galla, som vises på YouSees event-kanal.

Lisa Lents og Brian Mathiasen er klar til at trække i festtøjet, når der fredag aften vises boksning i verdensklasse fra Mogens Palles 60 års Jubilæums Galla. 

Det bliver nemlig de to, der kommer til at stå i spidsen som værter på tv, når der sendes direkte fra Frederiksberg Hallerne i København. Dermed er der fundet to glødende boksentusiaster, som glæder sig til at guide seerne igennem det spændende sportsarrangement, som bliver tilgængeligt for alle YouSees tv-kunder via tv-distributørens event-kanal.

”Jeg glæder mig utrolig meget til opgaven som studievært. Jeg elsker boksning og er tit at finde på tilskuerrækkerne ved diverse bokseevents. Så det er en stor ære at stå i spidsen for denne transmission, som også er en velfortjent hyldest til promotor Mogens Palle,” siger Lisa Lents, som har stor erfaring fra tv-branchen, og som også satser på at kunne bruge sin erfaring som tidligere elitekampsportsudøver i værtsrollen.

Udover at have en passion for boksning er Lisa Lents nemlig også tidligere juniorverdensmester, europamester, 9 gange nordisk mester og 20 gange dansk mester i taekwondo og har repræsenteret Danmark på landsholdet i 8 år. Hun har været landstræner for Island og fungerer lige nu som elitecoach og anerkendt international dommer og global ambassadør for sporten.

Tv-mæssigt har Lisa Lents erfaring som vært, reporter, caster og tilrettelægger. Hun har blandt andet dækket diverse sportsbegivenheder fra sin tid på Eurosport og DK4 og været reporter ved Eurovision, Danish Beauty Award, Danish Deejay Awards, Auto Awards og E! Entertainment. De seneste par år har hun fungeret som tv-vært på Kanal 5 og leveret nyheder til bil- og autobranchens onlinekanal.

Ved sin side fredag aften får hun selskab af den erfarne bokseekspert Brian Mathiasen, som har været professionel boksetræner siden 1998. Brian Mathiasen har været i ringhjørnet som chefsekundant i over 200 professionelle kampe og er en af de professionelle boksetrænere i Skandinavien, som har trænet flest professionelle boksere de seneste 20 år.

På tv-siden er han en ofte benyttet bokseekspert, som har været tilknyttet TV 2, TV 2 Sport, TV 3+, TV 3 Sport og kommenteret både Danish Fight Night, Nordic Fight Night og Super Six World Boxing Classic blandt meget andet. Han følger sporten tæt, og står i dag i spidsen for sit eget boksecenter, Brian Mathiasen Boxing & Fitness i Viby, Aarhus.

Ved mikrofonerne ringside til at kommentere slagets gang under kampene sidder Tue K. Trnka og Jens Sillesen, som har beskæftiget sig med boksesporten i mange år og ligeledes har kommenteret de foregående Danish Fight Night-stævner.

Tue K. Trnka har selv bokset og dyrket kampsport og er en anerkendt træner indenfor både boksning og MMA. Han har tidligere kommenteret boksning blandt andet for DK 4. 

Medkommentator Jens Sillesen er journalist og har i flere år haft boksning som speciale og dækket de største boksestævner i både Danmark og USA for blandt andet Jyllands-Posten.

Boksearrangementet fredag aften kommer til at byde på i alt 8 kampe med ikke mindre end 5 main events, hvoraf de tre er junior-VM kampe hos IBF og WBC, som er to af de fire store anerkendte VM-forbund. 

En af titelkampene bliver et decideret danskerbrag mellem Jonas Madsen og Andreas Lynggaard, som kæmper om IBF’s junior VM-titel i letsværvægt. Derudover kæmper den danske udfordrer Jeppe Morell i letsværvægt om IBF’s Baltic-titel i letsværvægt mod den forsvarende mester Sven Fornling fra Sverige i en spændende dansk-svensk konfrontation, som ventes at tiltrække en hel del svenske boksefans til Frederiksberg Hallerne.

Som den femte hovedkamp præsenterer Danish Fight Night en topkamp i verdensklasse, når Lolenga Mock møder den aktuelt VM-rangerede og tidligere WBA-verdensmester Dmitri Chudinov, som i 2014 udboksede Patrick Nielsen i en kamp i Moskva.

Alle YouSees tv-kunder kan se boksestævnet på YouSees event-kanal (kanalplads 58, 100 eller 101) fredag den 5. januar fra kl. 19. Har du lavet en favoritliste, så skal denne slås fra eller kanalen skal tilføjes til favoritlisten. Du kan også finde event-kanalen på din YouSee-app eller via tv.yousee.dk/.

Hvis du ikke er YouSee-kunde, har du mulighed for at købe adgang til at se arrangementet via www.danishfightnight.tv

--

Følg Danish Fight Night på Facebook: www.facebook.com/DFNboksning/

Tilbage til oversigt

Nyheder