Jeppe Morell melder afbud – Danish Fight Night boksegalla med de øvrige hovedkampe gennemføres alligevel

Jeppe Morell kommer mod forventning ikke i kamp mod Dmitrii Chudinov den 24. november, men Danish Fight Nights store boksegalla med flotte hovedkampe afvikles fortsat samme aften.

 

Der er fortsat smæk for skillingen, når der den 24. november er Danish Fight Night Boksegalla i Frederiksberg Hallerne. Men det bliver desværre uden letsværvægteren Jeppe Morell, som har set sig nødsaget til at melde afbud til sin kamp mod den tidligere WBA interim-verdensmester Dmitrii Chudinov. Et forstyrrende forløb i optaktsfasen angives som årsag til afbuddet.

Englænderen Patrick Mendy eller italieneren Giovanni De Carolis (begge havde accepteret at komme til Danmark) var udset til at være hovedsparringspartner for Jeppe Morell i træningssalen i Aarhus. Valget faldt på Patrick Mendy, som tidligere har bokset uafgjort mod Dmitrii Chudinov. 

Patrick Mendy, som skulle rejse fra Heathrow-lufthavnen i London tidligt om morgenen lørdag, blev ifølge egen forklaring frastjålet sin taske med pas og penge, da han tog en lur i lufthavnen og kunne dermed ikke benytte sin billet. Sagen blev meldt til politiet, og Patrick Mendy informerede Mogens Palle om, at han først ville kunne komme til Danmark 4-5 dage senere.

Giovanni De Carolis, som oprindeligt havde accepteret at komme til Danmark, kunne ikke længere træde til med så kort varsel. Jeppe Morells gamle sparringspartner Lolenga Mock, som også har base i Aarhus, blev også spurgt, men vendte aldrig tilbage på henvendelsen.

Som en midlertidig plan B tilbød Mogens Palle, som gik på jagt efter andre sparringspartnere i Europa, at Jeppe Morell kunne træne og sparre den første uge i København, hvor cruiservægteren Ditlev Rossing har sparret med den svenske letsværvægter Sven Fornling. Morell, som normalt træner i Aarhus, takkede nej tak til dette oplæg og meldte definitivt afbud til kampen.

Det ligger dog fast, at stævnet gennemføres alligevel, idet der fortsat er flere spændende hovedkampe på plakaten. De øvrige danske boksere kommer dermed fortsat i aktion, og danske boksefans har fortsat udsigt til en stor bokseaften med masser af seværdige kampe på programmet.

Ditlev Rossing forsvarer sin WBC jr. VM-titel i cruiservægt mod knockoutartisten Miguel Angel Peralta fra Argentina, mens Sarah Mahfoud møder den verdensrangerede franskmand Stephanie Ducastel (WBA nr. 5, WBC, nr. 5, IBF nr. 12) i en opsigtsvækkende VM-test. IBF jr. verdensmesteren i super letvægt, Enock Poulsen, bokser mod den regerende IBF International-mester i weltervægt, Kelvin Dotel fra Spanien, mens der er yderligere kampe med blandt andre Oliver Meng, Andreas Lynggaard og Allan Mahfoud.

Mogens Palle forsøger endvidere i skrivende stund at skaffe en ny modstander til Dmitrii Chudinov, som har ytret ønske om fortsat at komme i aktion på det danske boksestævne den 24. november.

Flere informationer om de forskellige kampe meldes løbende ud til pressen og på Danish Fight Nights hjemmeside og Facebook-side.

 

Billetter: www.ticketmaster.dk

Danish Fight Night på Facebook: www.facebook.com/DFNboksning

Tilbage til oversigt

Nyheder