Jeppe Morell sparrer med tidligere Dmitrii Chudinov-modstander før boksebraget mod den russiske eksverdensmester

Det danske boksehåb Jeppe Morell har ideelle træningsbetingelser før kampen mod Dmitrii Chudinov den 24. november.

 

Den rutinerede gambianskfødte englænder Patrick Mendy ankommer lørdag til Danmark for at hjælpe Jeppe Morell til sejr over den tidligere WBA interim-verdensmester Dmitrii Chudinov.

Fra den 3. november til og med lørdag den 17. november står menuen dermed på benhård sparring i FAK’s bokselokaler i hjertet af Aarhus som led i Jeppe Morells seriøse forberedelser til karrierens hidtil største kamp den 24. november i Frederiksberg Hallerne. 

Patrick Mendy og Dmitrii Chudinov har samme højde og rækkevidde, og Mendy, som kan bokse på flere forskellige måder, vil forsøge at kopiere Chudinovs positur og aggressive boksestil. Derudover har den engelske bokser et særdeles godt kendskab til, hvad Chudinov rent faktisk har at byde på, idet han mødte russeren i en kamp i Wembley Arena i 2014.

”Det passer rigtig godt i forhold til min modstander. De har samme højde, og han har bokset uafgjort med Dmitrii Chudinov i en kamp i London. Så måske kan jeg også få et par fifs af ham, fordi han netop har mødt ham i ringen. Det er meget optimalt. Alt er planlagt til perfektion. Sådan skal det også være,” siger Jeppe Morell om valget af sparringspartner.

Træningen i Aarhus ledes af den tidligere professionelle bokser Thomas Povlsen, som til daglig herser med både Jeppe Morell og Enock Mwandila Poulsen, IBF jr. verdensmesteren i super letvægt, der bokser en anden de 4 hovedkampe ved Danish Fight Night-stævnet den 24. november.

Den tidligere WBA interim-verdensmester Dmitrii Chudinov har kun tabt 3 gange i 26 kampe. Han ligger pt. nummer 28 på WBC’s verdensrangliste og er herhjemme mest kendt for at have udbokset Patrick Nielsen i en titelkamp i Moskva i 2014. De tre nederlag har været til henholdsvis Chris Eubank Jr., Lolenga Mock og senest Azizbek Abdugofurov i en kamp om WBC’s Silver-titel i super mellemvægt.

Jeppe Morell, som til sammenligning står noteret for 9 sejre i 11 kampe, er dog overbevist om, at han med sine bokseevner, taktiske overblik og fysik har nøglen til sejr mod den langt mere erfarne russer.

”Jeg kan bokse på flere forskellige måder, alt efter hvad der er brug for. Jeg er måske ikke en teknisk forfinet bokser, men jeg er heller ikke dårlig teknisk. Jeg ser mig selv som en taktisk dygtig og meget hårdfør bokser, der har det særlige talent, at jeg kan omstille mig og tilpasse mig min modstander og bokse på en sådan måde, at jeg ødelægger vedkommendes værktøjer. Og det er det, som jeg har tænkt mig at gøre med Chudinov,” siger Jeppe Morell, som pt. ligger flot placeret som 66 i verden i letsværvægt ifølge IBO og BoxRecs computerrangliste og dermed er en af de bedst rangerede danske boksere på tværs af alle vægtklasser.

De øvrige hovedkampe den 24. november i Frederiksberg Hallerne inkluderer blandt andet Ditlev Rossing, der forsvarer sin WBC jr. VM-titel i cruiservægt mod Miguel Angel Peralta fra Argentina, mens Sarah Mahfoud møder den verdensrangerede franskmand Stephanie Ducastel i en opsigtsvækkende VM-test. 

IBF jr. verdensmesteren i super letvægt, Enock Poulsen, bokser mod den regerende IBF International-mester i weltervægt, Kelvin Dotel fra Spanien i et spændende opgør mellem to IBF-mestre fra hver deres vægtklasse. 

Der er også kampe med blandt andre letsværvægteren Andreas Lynggaard samt de to danske stortalenter i super weltervægt Oliver Meng og Allan Mahfoud. Deres modstandere bliver offentliggjort de kommende dage.

 

Billetter: www.ticketmaster.dk

Danish Fight Night på Facebook: www.facebook.com/DFNboksning

  

Fakta om Jeppe Thorbjørn Morell

* Født: 24. oktober 1989 i Ringkøbing, opvokset i byen Tarm

* Nuværende bopæl: Aarhus

* Højde: 187 cm.

* Vægtklasse: Letsværvægt

* Træner: Thomas Povlsen i Aarhus

* Amatørkarriere: 27 kampe, 22 sejre (alle nederlag sidenhen revancheret) 

* Debut som professionel: 26. februar 2016 mod Jimmy Owensby

* Rekordliste som professionel: 9-2 (3 KO)

* Titelkampe: 5. januar 2018 (IBF Baltic). Nederlag på TKO (øjenskade) til Sven Fornling.

* Uddannelse: Pædagog

Tilbage til oversigt

Nyheder