Sommerferie med boksehandsker på.

Jeppe Morell skærper formen i KBH

 

Der er sommerferie for de fleste danskere og det samme gælder for Danish Fight Night’s hold af boksere. 

Sommerferien er en tid, hvor de fleste danskere har brug for at samle nye kræfter til resten af året. -Vores boksere, er ingen undtagelse, de har været igennem hidtil, 4 hårde stævner, og en hård men nødvendig optræning til hver af disse. 

Derfor har Mogens Palle sørget for, at der er afsat tid til hvile og restitution, hvilket skal sikre at bokserne er friske og veloplagte til at imødekomme de spændende opgaver og udfordringer som resten af 2016 vil bringe.
Denne sommerferie er en tid for bokserne, hvor de kan opbygge styrke og udholdenhed igennem fysisk træning, som kan være svært at koordinere op til kampe, hvor sparring og cardio er i højsædet.
Vores unge talent Jeppe Morell har taget denne sag i egen hånd og er i denne tid i København, for at opbygge en forøget styrke og udholdenhed, inden træningen op til vores næste stævne påbegyndes. 

 

”Jeg havde brug for at planlægge et forløb væk fra Aarhus. Når man er væk hjemmefra, bliver man hver morgen når man står op mindet om, hvorfor man er dér, hvor man er. Dette giver mig en øget motivation. Det er vel en form for træningsferie kan man godt kalde det. Jeg træner om morgenen med Henrik Affe som er fysisk træner i Butcher’s lab i kødbyen. Om aftenen træner jeg i Valby hos Bokse Instituttet hvor jeg regner med Pierre Madsen og jeg skal samarbejde lidt. 

Inden jeg går i seng løber jeg en aften tur i en nærliggende park som jeg ikke ved, hvad hedder. - Tror nok det er Søndermarken ?!  Faktisk er jeg ikke så god til at orientere mig i København, men heldigvis har jeg en utrolig behjælpelig kvinde ved min side, Pernille Mikkelsen, som arbejder for Danish Fight Night og gerne kører mig omkring i København. Derudover vasker hun faktisk mit træningstøj, så et stort tak til hende, og et tak til Mogens Palle for at hjælpe med at arrangere og realiserer min træningstur til KBH. Jeg glæder mig allerede til næste boksestævne!”, siger Jeppe Morell.

 

Vores næste stævne vil snart blive annonceret med dato og sted, og med det ønsker Danish Fight Night alle danskere en god sommer. 

 

Tilbage til oversigt

Nyheder