Jonas Madsen vs. Beibi Berrocal

Fredag d. 7. April i Frederiksberg Hallerne

 

Ung dansk komet møder verdensrangeret modstander

Det fremadstormende stortalent talent, Jonas Madsen, møder Patrick Nielsens seneste modstander og kan med en sejr stå foran en Jr.VM-kamp.

 

Knusende power er, hvad den unge dansker, Jonas Madsen (8-0, 3 KO) bliver sat over for, når han bokser en af hovedkampene fredag den 7. april mod Beibi Berrocal (17-4, 16 KO) i Frederiksberg HALLERNE. Kun en enkelt gang er colombianeren gået tiden ud, når han er stået som sejrherre.

 

Den aggressive og underholdende modstander er kendt for at sende byger af slag afsted, når han er i ringen.

”Jeg skal virkelig passe på ham. Jeg skal bokse ham på afstand og stikke ham nogle dybe stød i dunken,” siger Jonas Madsen.

 

For letsværvægteren, der kun har bokset otte kampe som amatør og det samme som professionel, bliver det et meget markant trin op i modstander. Beibi Berrocal er rangeret som nummer 24 i verden hos det store verdensforbund, World Boxing Council (WBC) i letsværvægt. Altså ikke langt uden for de 15, der kan bokse om VM-titlen. Med en sejr vil den unge dansker stå med gode chancer for at rykke ind på ranglisten.

 

Patrick Nielsen, der mødte Beibi Berrocal i januar, måtte da også hive sejren hjem ved at holde colombianeren i store dele af kampen, der ikke fik gang i sin frygtede offensiv. Det var ikke en præstation, der gjorde stort indtryk på Jonas Madsen.

 

”Min kamp vil selvfølgelig give grundlag for en sammenligning, og jeg håber, at jeg kan gøre det bedre end Patrick Nielsen, for han imponerende mig ikke”, siger Jonas Madsen.

 

Med en sejr mener promotor Mogens Palle, at den urutinerede Jonas Madsen viser, at han hører til de bedste europæiske talenter i vægtklassen.

 

”Jeg synes, at Jonas Madsen udvikler sig i en fantastisk retning. Han var virkelig fremragende i sin seneste kamp, og alle omkring ham er meget imponerede over ham,” siger Mogens Palle.

Den 83-årige promotor er så imponeret af Jonas Madsen, at han vil skaffe den 22-årige letsværvægter en Jr.VM-kamp, hvis han kan hive en sejr hjem mod den hårdtslående colombianer.

 

”Jeg tror så meget på Jonas Madsens evner i ringen, at jeg vil sikre ham en ungdomstitelkamp hos et af de store forbund til mit 60-års jubilæumsstævne i november. Men han skal lige have et par kampe mere først”, siger den aldrende promotor.

 

Det er kun Jonas Madsens 9. kamp som professionel, men alligevel står han allerede som en af stjernerne ved et professionelt pay-per-view boksestævne.

”Det er et stort skulderklap fra Mogens Palle og jeg er stolt over at være nået så langt på så kort tid” siger Jonas Madsen.

 

Jonas Madsen, der var en talentfuld målmand på AGF’s ungdomshold, boksede kun otte kampe som amatør, før han blev tilbudt en kontrakt hos Mogens Palle og Brian Nielsen for 1 ½ år siden. Nu er han blandt Danmarks største boksetalenter. 

 

Kampen bliver vist pay-per-view for 99,- kroner på WWW.DANISHFIGHTNIGHT.TV

Tilbage til oversigt

Nyheder