Billetsalget til Danish Fight Night den 7. oktober er åbnet - Jubilæumsstævnet i november flyttes til den 25. november

Danish Fight Night rykker datoen for Mogens Palles store 60 års-jubilæumsstævne til lørdag den 25. november på grund af lunefulde tyskeres stævneplaner.

Der er fortsat udsigt til professionel boksning i topklasse, når promotor Mogens Palle og Brian Nielsen lørdag den 7. oktober arrangerer den 11. udgave af Danish Fight Night med 10 kampe på programmet i Frederiksberg-Hallerne. Billetsalget er netop åbnet via Billetlugens hjemmeside.

Til gengæld er det blevet nødvendigt at udskyde det efterfølgende storstilede jubilæumstævne, som markerer, at det i november er præcis 60 år siden, at promotor Mogens Palle arrangerede sit allerførste professionelle boksestævne.

Det blev forleden annonceret til den 11. november, men stævnet kommer i stedet til at finde sted lørdag den 25. november - præcis fjorten dage senere - i Frederiksberg-Hallerne.

Den nye stævnedato skyldes, at det i forbindelsen annonceringen af den oprindelige dato efterfølgende blev offentliggjort, at det tyske promotorselskab Sauerland Event nu også ønskede at arrangere 38-årige Mikkel Kesslers comebackkamp den 11. november.

”For at sikre at der ikke opstod problemer af nogen art, skrev jeg allerede til Dansk Professionelt Bokseforbund den 7. august og meddelte, at jeg ønskede at afholde mit jubilæumsstævne den 11. november. Da stævnet blev meldt ud til offentligheden, gik der imidlertid ikke længe, inden Ekstra Bladet på sin hjemmeside kunne afsløre, at Sauerland Event nu også ønsker at afholde et boksestævne i Danmark præcis samme dag,” siger promotor Mogens Palle om baggrunden for den nye stævnedato.

Mogens Palle mener, at der kan være tale om et forsøg på chikane fra tyskerne, som ikke har afholdt et boksestævne i Danmark siden marts 2017.

Ved flere lejligheder har det tyske promotorselskab med kort varsel inviteret den danske presse til diverse pressemøder på dansk grund på datoer, hvor Danish Fight Night allerede havde annonceret pressemøder eller indvejningsseancer.

Nu har Danish Fight Night imidlertid - i samråd med den velvillige direktør af Frederiksberg-Hallerne - fundet en ny dato. Dansk Professionelt Bokseforbund er ligeledes blevet orienteret om, at jubilæumsstævnet flyttes til lørdag den 25. november. Dermed har boksestalden gjort sit til, at alle bokseinteresserede danskere har mulighed for at få glæde af begge stævner, hvis de har lyst til det.

”Jeg går så ud fra, at forbundet meddeler Sauerland, at de ikke bør arrangere - eller flytte deres stævne til - samme dato. For så er der i hvert fald ikke længere tale om rene tilfældigheder, men deciderede chikanerier,” siger Mogens Palle, som nu håber på at kunne koncentrere sig om det sportslige indhold og opbygningen af fremtidige danske boksestjerner. Næste kapitel bliver som sagt skrevet allerede den 7. oktober.

”Målet med Danish Fight Night er at skabe en ny æra for dansk boksning med nye danske boksestjerner, og alle staldens boksere er klar til at tage det næste skridt ved de næste to stævner den 7. oktober og den 25. november,” siger Mogens Palle.

Danish Fight Night fik i juni en IBF Jr. verdensmester i letsværvægt i form af det 22-årige stortalent Jonas ”Tiger” Madsen (10-0, 4 KO), som er en af de mange, der skal også skal i aktion den 7. oktober.

Det 22-årige supertalent Ditlev ”Warrior” Rossing (6-0, 4 KO) matches den 7. oktober i en spændende kamp i cruiservægt, og i fjervægt skal den populære ”Vild med Dans”-vinder Sarah Mahfoud bokse sin profkamp nummer fire.

VM-aspiranten Lolenga Mock bokser en af hovedkampene, når han i en kamp over 10 omgange møder den tidligere WBA-verdensmester i supermellemvægt Manny Siaca (25-8, 20 KO) fra Puerto Rico. Manny Siaca var den regerende mester, som Mikkel Kessler besejrede, da den tidligere Team Palle-bokser erobrede sin første store VM-titel.

Derudover skal sværvægteren Pierre ”Pretty Ricky” Madsen (9-0, 8 KO), superletvægteren og stortalentet Enock M. Poulsen (5-0, 2 KO) og superbantamvægteren Ali Mohamed (5-0, 1 KO) i ringen til spændende opgaver.

Den hårdtslående højrefodsbokser Jeppe Morell (7-1, 3 KO) er tilbage i ringen. Der er endvidere comebackkampe til Andreas Lynggaard (5-0, 1 KO) og Tobias Sørig (4-0-1, 2 KO), som begge vender tilbage efter en længere skadespause. 

 

Flere nyheder om begge stævner følger.

Tilbage til oversigt

Nyheder