Knockout-specialisten Pierre Madsen møder Rocky Kaleng - afrikansk UBO Champion og hardhitter fra DR Congo

Den 115 kilo tunge publikumsfavorit Pierre ”Pretty Ricky” Madsen er klar ved Danish Fight Nights dobbelte Championship Bokse-Galla i FrederiksborgCentret i Hillerød

 

Danish Fight Night ved promotor Mogens Palle og Brian Nielsen kan endnu engang byde på en spændende kamp i boksningens kongeklasse, sværvægt, når der Store Bededag, fredag den 27. april, afholdes professionelt boksegalla i Frederiksborg Centret i Hillerød. Det første professionelle boksestævne nogensinde i den nordsjællandske slotsby. 

Pierre ”Pretty Ricky” Madsen, som er ubesejret i sine foregående 11 kampe, ventes at få hænderne fulde, når han konfronteres af Rocky Kaleng fra Den Demokratiske Republik Congo. 

Den centralafrikanske sværvægter, som ikke har tabt en boksekamp siden 2013, står noteret for 10 sejre i 12 kampe med halvdelen af sejrene afgjort på knockout.

Rocky Kaleng har fået vist flere af sine kampe på direkte tv i DR Congo, og ifølge videooptagelserne er den regerende UBO International-mester en robust herre, som - udover at slå hårdt - leverer ganske fin teknisk boksning på et højt plan.

Men det er ikke noget, der skræmmer Danmarks bedste sværvægtsbokser, som agter at fortsætte sin udvikling og opstigning på den uafhængige computerrangliste.

”Jeg er helt klar til denne opgave. Det bliver godt at komme i kamp igen. Det har været en rigtig god træningscamp med min træner Sherman Williams. Det er gået, som det skulle, og jeg synes, at jeg har udviklet meget på min boksning, så det er helt perfekt,” siger Pierre Madsen, som også har gjort sig nogle tanker om sin modstander.

”Han ser ud til at kunne bokse, og han vil gerne bokse. Han er ikke bare en journeyman, der kommer for at overleve. Han er robust, men også noget lavere end mig. Han minder faktisk lidt om min træner Sherman Williams. Så man må sige, at det er meget relevant sparring, jeg får i øjeblikket,” siger den danske sværvægter og henviser til, at træner Sherman ”The Tank” Williams selv ynder at tage sparringsrunder med Pierre Madsen i Bokseinstituttets lokaler i Valby.

Taktikken bliver at finde den rette distance, lægge et hårdt pres og slå kontra på de rigtige tidspunkter.

”Jeg kan godt forstille mig, at han er god i de første omgange. Men mit jab skal ud og lave noget, det skal bare ud og stemple ham hele tiden. Jeg skal finde den rette distance og lægge et højt pres. Og så skal min lange lige højre sendes afsted til hans kæbe,” lyder meldingen fra Pierre Madsen.

Den danske sværvægter, som har en imponerende knockoutprocent på 91, håber, at han med en sejr kan bevæge sig endnu højere op ad BoxRec-verdensranglisten, så han bliver endnu mere relevant i forhold til de større boksekampe og ikke mindst snarest kan indtræde på EU- og europaranglisten, mens han fortsætter med at udvikle sine færdigheder i det rette tempo.

”Jeg har den bedste mand, Mogens Palle, til at føre mig frem på den rigtige måde. Det foregår i det helt rigtige tempo, og jeg koncentrerer mig bare om at fokusere jeg på det, som jeg skal: Nemlig at levere i ringen og vinde mine kampe,” siger Pierre Madsen, der gik over som professionel med blot 15 amatørkampe i bagagen.

Nu gælder det først og fremmest kampen mod Rocky Kaleng i Frederiksborg Centret, og her lover Pierre Madsen en seværdig og underholdende kamp til publikum.

”Der bliver smæk for skillingen. Jeg håber også, at folk kan se, at jeg har udviklet mig. Jeg kommer til at gå fremad og lægge et massivt pres på min modstander, så folk kan se, hvad jeg står for. Det er jo det hårde pres, som kendetegner mig, og det er også det, der gør, at folk synes, det er hårdt at bokse mod mig, fordi jeg står der hele tiden foran dem. Men folk skal også regne med at se, at jeg har arbejdet på mit benarbejde. Hvis der kommer stormvejr, er det bedre at danse ud af det, og så selv starte et nyt angreb på egne præmisser. Det bliver en god blanding af aggressiv boksning, men samtidig velovervejet hele vejen igennem,” lyder slutmeldingen fra Pierre Madsen.

Sarah Mahfoud, som er ubesejret i 5 kampe som professionel og for nylig strøg ind som nummer 8 på europaranglisten, skal samme aften bokse om IBF’s interkontinentale titel i super fjervægt. Den danske ”Vild med Dans-vinder” møder den stærke sydafrikaner Unathi Myekeni, som er nummer 13 på WBC’s verdensrangliste samt nummer 17 på BoxRec’s uafhængige computerrangliste, hvilket pt. er 12 pladser bedre placeret end Sarah Mahfoud. En dansk sejr vil bringe Sarah Mahfoud helt op i toppen af mindst 2 af de store, anerkendte VM-forbund (IBF og WBC).

I aftenens anden titelkamp skal danske Enock M. Poulsen for første gang forsvare sin IBF Jr. VM-titel i super letvægt mod den 24-årige hardhitter Robert Quaye fra Ghana.

Der er endvidere kampe med de danske Danish Fight Night-boksere Jeppe Morell, Jonas Madsen, Ditlev ”D-Struction” Rossing, Oliver Meng, Ali Mohamed og Allan Mahfoud.

Sidst men ikke mindst er der en meget imødeset debutkamp til Diana Nadim, lillesøster til den danske fodboldstjerne Nadia Nadim, som altså bokser sin første professionelle boksekamp efter en imponerende amatørkarriere.

 

Billetter: www.ticketmaster.dk

Følg Danish Fight Night på Facebook: www.facebook.com/DFNboksning/

 

Tilbage til oversigt

Nyheder