Pierre Madsen og Ditlev Rossing klar til kamp i USA

Danish Fight Night-bokserne Ditlev Rossing og Pierre Madsen skifter for en stund den hårde træning i Florida ud med en optræden i Little Rock, Arkansas ved et stævne, som transmitteres natten til søndag dansk tid.

De har slidt og svedt til træning i Floridas sommervarme i flere glohede boksegyms. Under ledelse af cheftræner og sparringspartner Sherman ”The Tank” Williams har cruiservægteren Ditlev ”Warrior” Rossing og sværvægteren Pierre ”Pretty Ricky” Madsen de seneste uger givet den en ekstra skalle på en træningslejr i USA.

Træningen i det amerikanske fortsætter måneden ud, men natten til søndag dansk tid skiftes træningssalene på Floridas østkyst ud med et besøg i en arena i Arkansas, når de to populære Danish Fight Night-boksere gæster byen Little Rock.

I forbindelse med træningsopholdet har det danske makkerpar nemlig taget i mod en invitation om at bokse ved ”Fight Night 2K17” natten til søndag dansk tid i Metroplex Event Center i Arkansas’ hovedstad Little Rock ved et stævne arrangeret af Diamond Rock Promotions.

Efter en række beklagelige afbud bliver det ikke mod de oprindeligt udpegede modstandere. 

Den 22-årige Skive-bokser skulle oprindeligt have mødt cruiservægteren Jimmy Owensby, som gik tiden ud med Danish Fight Night-bokseren Jeppe Morell i 2016.

Owensby, som vandt sin seneste kamp over en ubesejret modstander, meldte imidlertid afbud i ugen op til kampen.

I stedet skal Ditlev Rossing i en kamp programsat til otte omgange nu møde den lokale Arkansas-bokser Terry Porter (16-25-3), som med 44 kampe på bagen er en erfaren herre i faget.

Porter er højrefodsbokser ligesom Ditlev Rossing og har i sin lange karriere mødt stærke folk som James Toney, Michael Moorer, Ike Ibeabuchi og Samuel Peter.

Selvom kampen foregår på udebane, regner den danske højrefodsbokser med blot fem profkampe på rekordlisten dog ikke med at få problemer med den amerikanske veteran.

”Jeg føler mig klar og er rigtig godt forberedt. Min form er rigtig god, og jeg kan gå otte omgange uden problemer, selvom jeg ikke regner med, at kampen kommer til at vare så længe,” siger han.

Den 115 kilo tunge Pierre ”Pretty Ricky” Madsen, som er ubesejret i otte kampe, skulle oprindeligt have mødt Little Rocks egen lokale sværvægter Quincy Palmer, som i 18 kampe har 10 sejre med alle sejre på KO. Han meldte imidlertid også fra. 

I stedet blev reserven, den 34-årige Dustin Nichols (4-10) fra Columbus, Mississippi tilbudt af den lokale matchmaker som modstander til den danske sværvægter. 

Selvom promotor Mogens Palle ikke er begejstret over valget af modstandere eller for matchninger med boksere, der har negative rekordlister, har den danske lejr lettere modvilligt valgt at acceptere betingelserne, så begge danske boksere i det mindste kan komme i kamp.

”Det er bestemt ikke matchninger, som jeg ville være stolt af at præsentere på vores egne Danish Fight Night-stævner i Danmark. Det er under vores stævnestandard. Men valget stod til sidst mellem at acceptere eller melde helt fra. Det ville være bittert for både Ditlev og Pierre, hvis de ikke kom i aktion, når de har taget turen fra Florida til Arkansas,” siger Mogens Palle, som pointerer, at det vigtigste hele tiden har været selve træningsopholdet i Florida.

Der er tale om Pierre Madsens første kamp udenfor Danmarks grænser, både som amatør og professionel.

”Det skal nok blive sjovt. Det er første gang, at det foregår på udebane for mig. Når man er herovre for at træne så hårdt, som vi gør, så er det superfedt, at man også kan få en kamp med. Det kan man ikke brokke sig over. Så jeg ser det som en stor oplevelse at prøve,” siger den 27-årige hårdtslående Brønshøj-kriger.

Pierre Madsen oplyser, at formen er helt i top efter den hårde træning, som primært har fundet sted i House of Champions Boxing Club i Vero Beach og i Palm Beach Boxing i West Palm Beach på Floridas østkyst.

”Det er gået super godt. Jeg har godt nok haft det lidt hårdt med varmen, som har været slem ved min store danske krop. Men nu har jeg efterhånden vænnet mig til klimaet,” siger Pierre Madsen og tilføjer:

”Det er fedt, at vi ikke laver andet end at træne. Vi træner, slapper af, træner og slapper af. Det er lækkert at være væk hjemmefra for en periode, så man ikke skal koncentrere sig om alle mulige forstyrrende elementer. Træningskulturen er helt speciel, og det er sindssygt fedt at se, hvordan de gør det herovre.”

Holdningen deles af Ditlev Rossing, som blandt har haft gavn af at sparre med den lokale nyprofessionelle cruiservægter Joe Miller.

”Specielt Palm Beach Boxing er et ærkeamerikansk boksegym med en helt speciel stemning. Mange kommer ind og træner og hænger ud i timevis. Nogle af de unge er her for at holde sig væk kriminalitet og problemer. Der er sjæl i det. Der leveres et hårdt stykke arbejde, og drømme og passioner for boksning svæver overalt i luften. Det er meget specielt at gå rundt derinde,” siger Ditlev Rossing.

Ditlev Rossing og Pierre Madsen er hver dag stået op klokken seks om morgenen for at løbe, inden det bliver for varmt. Dernæst har der været boksetræning og sparring på menuen ved middagstid. Nogle dage har makkerparret også haft styrketræning om aftenen, så det er blevet til 2-3 træningspas om dagen.

Efter stævnet går turen tilbage til Florida, inden de hårdtslående herrer ved udgangen af måneden vender tilbage til Danmark. Her vil de slutte sig til de øvrige Danish Fight Night-boksere, som lige nu forbereder sig til efterårets storstilede Danish Fight Night-stævner, som snart vil blive annonceret.

 

Boksestævnet i Little Rock med Pierre Madsen og Ditlev Rossing transmitteres direkte på streamingtjenesten FITE TV via følgende link: https://www.fite.tv/v/2kzbv

Live-signal inklusiv genudsendelse koster 15 dollars. Da Danish Fight Night hverken arrangerer det pågældende boksestævne eller står for transmission, bedes alle praktiske spørgsmål vedrørende streamingen rettes til netop FITE TV.

Tilbage til oversigt

Nyheder