Glædelig nyhed: Danish Fight Night boksning live-streames gratis til alle på Ekstra Bladets hjemmeside

Alle med en internetforbindelse kan lørdag aften se gratis med på den direkte tv-transmission hos ekstrabladet.dk, når der afholdes professionelt Danish Fight Night boksestævne i Frederiksberg Hallerne.

 

Der bliver med garanti smæk for skillingen, når de danske Danish Fight Night-boksere lørdag aften skal forsøge at folde deres talent ud i flere interessante topkampe i Frederiksberg Hallerne.

 

Det er i den forbindelse blevet aftalt, at hele stævnet, som indledes klokken 18.30, vil blive live-streamet direkte via Ekstra Bladets hjemmeside, www.eb.dk, så alle med en internetforbindelse kan se gratis med.

 

Dermed kan alle besøgende på Danmarks største nyhedssite lørdag aften få mulighed for at se blandt andre den tidligere Vild med Dans-vinder Sarah Mahfoud, ubesejret i 5 profkampe, bokse en opsigtsvækkende EM- og VM-test i fjervægt mod franske Stephanie Ducastel. Franskmanden er toprangeret (nr. 5, nr. 5 og nr. 7) hos de tre største VM-forbund (WBA, WBC og IBF).

 

I én af de øvrige i alt 4 hovedkampe bokser den danske letsværvægter Jeppe Morell mod den regerende sydamerikanske mester Ruben Eduardo Acosta fra Argentina (pt. nr. 79 i verden ifølge den uafhængige computerrangliste BoxRec). 

 

Den talentfulde danske IBF junior-verdensmester i super letvægt, Enock M. Poulsen, som er ubesejret i 7 kampe, møder den rutinerede og stærke dobbelte franske mester Renald Garrido. 

 

I den sidste af de 4 hovedkampe bokser den 23-årige WBC junior-verdensmester i cruiservægt, Ditlev Rossing, ubesejret i 8 kampe, mod den tidligere OL-bokser og forhenværende WBA International-mester, Viktor Polyakov fra Ukraine.

 

Derudover præsenterer promotor Mogens Palle og Brian Nielsen yderligere tre kampe med tre af de allerstørste talenter i dansk boksning.

 

Det drejer sig om U-17 EM-bronzevinder Oliver Meng, som i en alder af blot 19 år bokser sin tredje profkamp.

 

Der er endvidere debut til Allan Mahfoud, der som amatør deltog ved både EM og VM, og altså nu får sin længe ventede debut som professionel. Han er i øvrigt lillebror til Sarah Mahfoud.

 

Endvidere debuterer Diana Nadim, som er tidligere U-19 europamester som amatør og i øvrigt er lillesøster til den danske fodboldstjerne Nadia Nadim. Lillesøster Nadim indleder stævnet, når det går løs klokken 18.30.

 

Ved mikrofonerne ringside til at kommentere slagets gang under kampene sidder Tue K. Trnka og Jens Sillesen, som har beskæftiget sig med boksesporten i mange år og ligeledes har kommenteret de foregående Danish Fight Night-stævner.

 

Tue K. Trnka har selv bokset og dyrket kampsport og er en anerkendt træner indenfor både boksning og MMA. Han har tidligere kommenteret boksning blandt andet for DK 4. 

Medkommentator Jens Sillesen er journalist og har i flere år haft boksning som speciale og dækket de største boksestævner i både Danmark og USA for blandt andet Jyllands-Posten.

 

Billetter til Frederiksberg Hallerne: www.ticketmaster.dk

 

Gratis LIVE-streaming af boksestævnet: www.eb.dk samt www.danishfightnight.tv

 

Læs mere om Danish Fight Night på Facebook:  www.facebook.com/DFNboksning

Tilbage til oversigt

Nyheder