“USA HERE WE COME” Afrejst fra CPH Lufthavn kl. 06: 00 her til morgen

Hårdtslående Danish Fight Night-boksere 

sendt over Atlanten: 

Ditlev Rossing og Pierre Madsen

skal i aktion ved amerikansk boksestævne

 

Publikumsfavoritterne Ditlev Rossing og Pierre Madsen er sendt på træningslejr i Florida og går i ringen ved et stævne den 19. august i Little Rock, Arkansas.

Et længere træningsophold og en kamp ved et stævne i USA skal den kommende tid skærpe to af Danish Fight Nights tunge og mest hårdtslående kombattanter før de kommende boksestævner på dansk grund.

Det er cruiservægteren Ditlev ”Warrior” Rossing og sværvægteren Pierre ”Pretty Ricky” Madsen, der mandag morgen fløj fra København til West Palm Beach i Florida, hvor makkerparrets træner Sherman ”The Tank” Williams i samråd med promotor Mogens Palle har tilrettelagt et træningsophold i august for de danske boksere.

Rossing og Madsen, som har vundet alle deres kampe ved Mogens Palles og Brian Nielsens Danish Fight Night-stævner, kan se frem til en spændende tid med masser af hård sparring med amerikanske boksere afbrudt af en optræden midt i perioden ved et boksestævne på amerikansk grund i Little Rock, som er hovedstad og største by i staten Arkansas.

I forbindelse med det planlagte træningsophold er de to danskere nemlig blevet inviteret til at bokse en kamp ved ”Fight Night 2K17” lørdag den 19. august i Metroplex Event Center ved et stævne arrangeret af Diamond Rock Promotions.

22-årige Ditlev Rossing, som med sin spektakulære stil og dødelige kombinationer er godt i gang med at sende chokbølger igennem dansk boksning, skal i cruiservægt i kamp mod en udpeget modstander, hvis navn vil blive offentliggjort snarest. Hvis alt falder på plads kommer også den hårdtslående og ekstremt fysisk stærke Pierre Madsen, som er ubesejret i otte kampe med syv sejre før tid, i aktion i en sværvægtskamp.

Kampene i USA skal ikke ses som en erstatning for optrædener på dansk grund, idet promotor Mogens Palle fortsat agter at gennemføre de planlagte Danish Fight Night-stævner efter sommerferien. Der er blot tale om ekstra forberedelse før større opgaver i Danmark.

”Planen med Ditlev Rossing er at køre ham i stilling til en Jr. VM-kamp i stil med den, som Jonas Madsen vandt hos bokseforbundet IBF i letsværvægt efter en fremragende indsats ved vores seneste stævne den 17. juni i Aarhus. Med en ekstra kamp på rekordlisten udover de øvrige planlagte kampe i Danmark, kan jeg nemmere overbevise et af de store VM-forbund om at lade ham bokse om samme mesterskab senere på året,” siger promotor Mogens Palle, som har store forventninger til sin hårdtslående guldfugl:

Han er en fremragende hardhitter og slugger ala Mike Tyson. Han er iskold og har en fantastisk mentalitet og satser 200 pct. på at blive verdensmester.” 

Mogens Palle har ligeledes store planer for den 115 kilo tunge Brønshøj-kriger Pierre Madsen, som i rekordfart har bevæget sig op som nummer 115 i verden i sværvægt ifølge BoxRec’s neutrale computerrangliste.

”Der er ligeledes store og spændende opgaver i vente for Pierre Madsen, og derfor giver det god mening at sende ham af sted til hård træning med et væld af forskellige sparringspartnere, der kan udvikle ham og skærpe hans evner,” siger Mogens Palle. 

En af pointerne med træningsopholdet er netop, at det i USA er noget nemmere at finde holdbare og solide sparringspartnere med forskellige stilarter i boksningens kongeklasse. I Norden er det omvendt svært at opstøve ret mange villige sværvægtere, som vel at mærke kan tåle at blive hårdt ramt til træning.

Begge danske boksere, som den seneste uge har trænet og sparret sammen i Bokseinstituttets lokaler i Valby i København, ser frem til at komme i aktion i USA.

”Det bliver en rigtig stor oplevelse, og jeg glæder mig vildt meget. Det vil give mig en masse erfaring. Jeg kommer udenfor Danmarks grænser og kan prøve mine kræfter af mod en masse gode boksere. Jeg glæder mig til at mærke hele boksekulturen. Det vigtigste i profboksning foregår i USA, så det bliver spændende at mærke, hvordan det hele fungerer,” siger Ditlev Rossing, som før sin profdebut i 2016 blev jysk, dansk og nordisk mester i amatørernes rækker.

27-årige Pierre Madsen, som har holdt formen ved lige med løbetræning i sommerferien, deler opfattelsen:

”Vi kommer til at lære en masse. Vi får en masse god træning og en fornyet gejst. Vi er inde i en spændende læreproces, og det bliver spændende at prøve sig selv af mod mange forskellige typer til træning, så man kan se, hvordan niveauet er. Det vil give os en masse erfaring,” siger Pierre Madsen, som ligeledes glæder sig til at komme i kamp igen.

Den 43-årige sværvægtsveteran Sherman Williams, manden som skal sekundere danskerne ved stævnet i Little Rock og herse med dem til træning i Florida, fortæller, at den daglige træning primært vil finde sted i House of Champions Boxing Club i Vero Beach på Floridas østkyst.

Han vil dog også sende danskerne til sparring mod dygtige boksere i et par andre boksegyms i staten herunder Matt Baiamontes Boxing Club i Miami samt det historiske 5th Street Gym, som har haft besøg af et hav af verdensmestre herunder Muhammad Ali, som i sin tid trænede i dette gym i en længere periode under ledelse af trænerlegenden Angelo Dundee.

”Jeg vil gerne have, at drengene stifter bekendtskab med den amerikanske måde at gøre det på til træning og i sparring, og at de møder forskellige typer og stilarter i kamp- og træningssituationer,” siger Sherman Williams, som kender gamet ud og ind, fordi han som aktiv bokser selv har ladet sig inspirere af nogle af fagets store trænerlegender i adskillige træningssale i USA.

Tilbage til oversigt

Nyheder