SVÆRVÆGTS-BONANZA, MAIN EVENT OG SEKS ANDRE KAMPE PÅ PROGRAMMET: LOLENGA MOCK MOD DERRICK FINDLEY

DANISH FIGHT NIGHT indleder efterårssæsonen fredag d.16. september med en regulær sværvægts-bonanza med fire sværvægtskampe på programmet - og en spektakulær Main Event med Lolenga Mock i hovedrollen mod amerikanske Derrick "Superman" Findley

 

Vi kan i dag også informere om, at sværvægteren og publikumsfavoritten Pierre Madsen skal i kamp mod den 29-årige, Shalva Jomardashvili (Shaka) fra Georgien. 

Der er i alt 11 kampe på programmet, når Mogens Palle og Brian Nielsen i genrejsningen af dansk, professionel boksning disker op med deres hidtil bedste stævne. 

"Jeg glæder mig til den 16. Det er en kæmpe opgave for Pierre. Men nu kan han jo tage murerskeen i begge hænder og vise, at vores store tiltro til ham er velbegrundet. Han har et kæmpe potentiale og skal derfor testes tungt, så drømmen om en EM-kamp kan leve. Det er derfor, jeg har hentet Sherman Williams til Danmark, så Pierre via verdensklasse sparring bliver 200 procent klar til opgaven," siger Mogens Palle. 

Shalva møder op med en rekordliste på 47-16-2. Han er et internationalt topnavn, der har været Main Event i ikke færre end otte titelkampe. Han blev National Mester i Mellemvægt i 2007. I 2010 boksede han i Schweiz om EBU's EE Titel i Mellemvægt mod Yves Studer - kampen blev dømt uafgjort. Samme år boksede han i England om EM i Mellemvægt mod Matthew Macklin. Han har også bokset om IBF's Internationale titel i Mellemvægt, WBO's European Championship i letsværvægt og i Rusland om WBO's Oriental Cruiser-titel m.fl. Hans seneste kamp var i Cruiservægt i 2015 mod Imre Szello om Universal Boxing Organization Championship. Han er i dag sværvægter.

MAIN EVENT MED LOLENGA MOCK MOD DERRICK "SUPERMAN" FINDLEY

Main Event bliver mellem Lolenga Mock og amerikanske Derrick "Superman" Findley. Han er rangeret 73 på IBO's Top 100 Computer Rangliste, og han har bokset lige op med blandt andre amerikanske Andrew Ward, før denne vandt over Mikkel Kessler. Kampen er Mocks store chance, idet han med en sejr med stor sandsynlighed vil kunne få en ny titelkamp.

"Mock er i de sidste to kampe blevet testet hårdt af først den på det tidspunkt ubesejrede David Zagarra og derpå Patrick Mendy. Han bestod med sejre i begge kampe. Nu kommer endnu en test, der har sigte mod en ny titelkamp for Mock. Men det bliver hårdt. Derrick siger, at han "will shock Mock", så også i Main Event forventer jeg en kamp af høj klasse og intensitet, " siger Mogens Palle.

Derrick Findley sagde følgende til Danish Fight Night, da kontrakten blev indgået: "Jeg er en forretningsmand, når det kommer til boksning. Min rejse til København er ikke en ferie - det er en investering i at komme hjem med en sejr. Jeg vil chokere Mock, for jeg kan ikke komme hjem til USA og have tabt til en 44-årig "grandfather". Det er ikke sagt i disrespekt for Mock, men at han er 12 år ældre, gør en forskel. Jeg ved, Mock er en solid fighter, men jeg kommer til at være over ham i samtlige 10 runder - uden pauser", siger en selvsikker Derrick Findley, og tilføjer, "at hvis dommerne i Danmark er fair, er målet med min sejr at lande en endnu større kamp med stor purse i Las Vegas eller New York. Deri ligger min forretning med denne kamp".

TOMORROWS CHAMPIONS SKAL TESTES

"Alle vores unge boksere skal tage det næste skridt ved dette stævne. Skal de være Tomorrows Champions, gælder hver eneste kamp. Jeg ser derfor frem til at publicere det øvrige kampprogram, når detaljerne er på plads om kort tid. Jeg kan love, at der udover de fire sværvægtskampe og Main Event også bliver tale om seriøse tests af de øvrige boksere i stalden. Det bliver meget interessant for både publikum, seerne, Brian og mig," siger Mogens Palle.

Tilbage til oversigt

Nyheder