Barsk ukrainer er klar til Lolenga Mock – Mogens Palle forhandler med Patrick Nielsens VM-besejrer

Der venter Lolenga Mock en meget hård opgave ved Danish Fight Night lørdag den 28. oktober. Samtidig forhandler Mogens Palle i øjeblikket med Dmitri Chudinov som mulig modstander på det efterfølgende stævne.

 

Supermellemvægteren Lolenga Mock er som bekendt klar til at runde en markant milepæl, når han lørdag den 28. oktober i Frederiksberg Hallerne jagter sin 10. sejr i træk, siden han indledte sit fænomenale comeback for godt 20 måneder siden.

På trods af den nye stævnedato ligger det fast, at den danske VM-aspirant fortsat skal møde den brølstærke ukrainer Roman ”Lion Heart” Shkarupa (27-6-2, 11 KO), som har meldt sig klar til den nært forestående kamp.

Roman Shkarupa har været indehaver af flere forskellige titler. Sit seneste mesterskab vandt han i 2015, da han på udebane brutalt knockoutbesejrede franskmanden Bilel Letreche i anden omgang i et opgør om WBA’s Continental-mesterskab.

Promotor Mogens Palle kan endvidere oplyse, at han i øjeblikket forhandler med den tidligere russiske verdensmester Dmitri Chudinov om en kamp mod Lolenga Mock ved Mogens Palles store 60 års-jubilæumsstævne, som finder sted den 25. november i Frederiksberg Hallerne.

Såfremt Lolenga Mock besejrer Roman Shkarupa den 28. oktober, håber Mogens Palle på, at forhandlingernes flasker sig således, at Dmitri Chudinov kan præsenteres som VM-aspiranten Lolenga Mocks næste modstander.

Dmitri Chudinov besejrede danske Patrick Nielsen i en WBA-titelkamp i Moskva i 2014. Helt aktuelt er han i dag nummer 7 på WBC’s verdensrangliste og nummer 2 på europaranglisten i super mellemvægt.

”Det vil være et brag af en kamp, som jeg meget gerne vil præsentere på dansk grund ved mit jubilæumsstævne. Men det kræver naturligvis, at Lolenga Mock besejrer Roman Shkarupa og slipper helskindet fra opgøret. Det bliver ingen nem opgave, for Roman Shkarupa er en meget tough og farlig modstander,” siger Mogens Palle om ukraineren, der beskrives som en skånselsløs fighter, der går fremad i alle omgange.

Udover flere titler og meriterende sejre er Roman Shkarupa i sine få nederlag kun blevet stoppet en enkelt gang før tid. De øvrige nederlag har været meget opslidende opgør, der alle er gået tiden ud. Flere gange har der været tale om kontroversielle afgørelser.

I 2012 tabte han eksempelvis på udebane i Rom en omdiskuteret split decision til den senere WBA-verdensmester Giovanni De Carolis. Kamplederen fratog Roman Shkarupa et vigtigt point efter en advarsel i femte omgang for en forseelse, som begge boksere var lige gode om. Og i 12. omgang blev Shkarupa snydt for endnu et point, da han slog De Carolis i gulvet, mens kamplederen vurderede, at italieneren gled.

Lolenga Mock besejrede i 2010 den samme Giovanni De Carolis på en majority decision i Aarhus, og de tætte indbyrdes opgør bokserne i mellem giver en indikation af, at der sandsynligvis er tale om en helt lige - og dermed meget farlig - matchning for Lolenga Mock.

Der er udsigt til et spændende program med i alt 10 kampe den 28. oktober, når Mogens Palle og Brian Nielsen inviterer til Danish Fight Night-stævne i Frederiksberg Hallerne.

I en opsigtsvækkende test møder den 22-årige Ditlev Rossing med blot seks profkampe den tidligere verdensmester i cruiservægt Valery Brudov (44-12, 30 KO) fra Rusland. 

Flere nyheder om stævnet, portrætter af boksere og de øvrige kampe publiceres løbende.

Billetter: www.billetlugen.dk

Tilbage til oversigt

Nyheder