Lolenga Mock tørner sammen med Mikkel Kesslers tidligere VM-modstander

VM-aspiranten Lolenga Mock jagter sin 10. sejr i træk, når han lørdag den 7. oktober skal bokse mod den tidligere verdensmester Manny Siaca på Frederiksberg.

 

Supermellemvægteren Lolenga Mock er klar til at runde en markant milepæl. 9 gange i træk har han trukket sig sejrrigt ud af tvekampene i bokseringen siden sit comeback i december 2015. 

Lørdag den 7. oktober jagter han sin 10. sejr i træk - i en kamp over 10 omgange – når den tidligere verdensmester Manny Siaca (25-8, 20 KO) fra Puerto Rico står i det modsatte ringhjørne.

Det sker, når promotor Mogens Palle og Brian Nielsen på ny arrangerer Danish Fight Night-boksestævne i Frederiksberg Hallerne i København.

Manny Siaca er tidligere verdensmester i super mellemvægt hos det anerkendte forbund WBA. Han var den regerende mester, som Mikkel Kessler besejrede i november 2004, da den tidligere Team Palle-bokser blev verdensmester efter en fornem indsats i Brøndbyhallen.

Siden nederlaget til Mikkel Kessler har Manny Siaca bokset 10 kampe med 7 sejre og 3 nederlag. 

Udover en formidabel slagkraft (20 sejre før tid i 25 sejre) er den 185 centimeter høje puertoricaner især berygtet for sin ekstremt lange rækkevidde på imponerende 198 centimeter målt på udstrakte arme fra den ene hånd til den anden.

Manny Siaca meldes i god fysisk form, fordi han allerede før sommerferien trænede op til en VM-Kamp i Singapore mod den regerende IBO-verdensmester Renold Quinlan fra Australien. Quinlan blev imidlertid skadet, og boksede senere på året en dramatisk og opslidende titelkamp mod Chris Eubank Jr. i London.                                                                                 

Nu får puertoricaneren, som har holdt træningen ved lige, i stedet mulighed for at prøve kræfter med den danske superveteran, som før sommerferien tog karrierens sejr nummer 40, da han i overbevisende stil besejrede den tidligere Mads Larsen-besejrer Luke Blackledge.

”Som tidligere mester er han naturligvis en verdensklassebokser. Men det er ikke noget problem for mig, at han møder ind i topform. Jeg forbereder mig altid på at kunne håndtere alle modstandere ved selv at være i fremragende form. Jeg er meget disciplineret med min træning. Alt er under kontrol. Jeg ville være i stand til at bokse allerede i morgen, hvis det skulle være,” siger Lolenga Mock og tilføjer:

”I min sidste kamp besejrede jeg en ung og sulten løve i Luke Blackledge i en kamp, som mange i boksemiljøet troede, at jeg ville tabe. Det var også en hård opgave, men jeg var velforberedt og besejrede ham overbevisende og vandt næsten alle omgange. Jeg går ind i ringen med den samme indstilling til denne og alle øvrige kampe.”

Den imponerende sejrsrække betyder, at Lolenga Mock fortsat topper BoxRec’s uafhængige og anerkendte computerrangliste som Danmarks bedste bokser - på tværs af alle vægtklasser - foran Micki Nielsen, Patrick Nielsen og Dennis Ceylan.

Hvis han besejrer Manny Siaca den 7. oktober, venter der nye, interessante opgaver i den nærmeste fremtid.

”Lolenga Mock jagter sin 10. sejr i træk og fortjener stor ros og anerkendelse for sine sportslige bedrifter. Hvis han vinder sin kamp den 7. oktober, er der lagt op til en meget spændende opgave ved jubilæumsstævnet i november,” siger promotor Mogens Palle om denne ene af flere hovedkampe på oktoberstævnet.

Lolenga Mock er allerede godt i gang i træningslejren i Aarhus sammen med træningspartnerne, den nykårede 22-årige IBF Jr. verdensmester i letsværvægt Jonas Madsen (10-0, 4 KO) og den hårdtslående højrefodsbokser Jeppe Morell (7-1, 3 KO), som begge skal i aktion ved stævnet på Frederiksberg. De presser hinanden hårdt til sparring, og trioens medlemmer meldes derfor allerede nu i fremragende fysisk form.

De øvrige kampe med det danske kuld af ”Tomorrows Champions” og modstandere offentliggøres de nærmeste dage. Der er blandt      andet  tale om spændende kampe med cruiservægteren Ditlev ”Warrior” Rossing (6-0, 4 KO) og den populære ”Vild med Dans”-vinder Sarah Mahfoud (3-0, 1 KO). Derudover skal superletvægteren Enock M. Poulsen (5-0, 2 KO),      Pierre ”Pretty Ricky” Madsen (9-0, 8 KO), superbantamvægteren Ali Mohamed (5-0, 1 KO) i aktion sammen med Andreas Lynggaard (5-0, 1 KO) og Tobias Sørig (4-0-1, 2 KO), som begge gør comeback efter en længere skadespause.

Tilbage til oversigt

Nyheder