Mogens Palle bekræfter: Jonas Madsen og Andreas Lynggaard bokser om IBF’s Jr. verdensmesterskab den 5. januar

IBF har godkendt, at Jonas Madsen kan sætte sit junior-verdensmesterskab i letsværvægt på spil mod Andreas Lynggaard ved Mogens Palles 60 års Jubilæums Galla i Frederiksberg Hallerne.

 

Andreas Lynggaard udfordrede Jonas Madsen. Og sidstnævnte accepterede udfordringen. Nu er alle formaliter på plads. Det store Jubilæums- og Championship Galla i Frederiksberg Hallerne kommer til at byde på et rent dansk opgør om IBF’s Jr. verdensmesterskab i letsværvægt mellem to ubesejrede danskere, mesteren Jonas Madsen (11-0) og udfordreren Andreas Lynggaard (5-0).

Det meddeler Brian Nielsen og Mogens Palle, som står bag det store arrangement, der markerer sidstnævntes 60 års jubilæum som boksepromotor.

International Boxing Federation (IBF), som er et af de fire store anerkendte VM-forbund, har accepteret, at de to Danish Fight Night-boksere kan møde hinanden i en kamp om IBF’s Jr. VM-titel. Dermed er der lagt op til en historisk begivenhed og en vaskeægte ”Battle of Denmark” mellem to danske boksere på vej frem.

”Det er med stor glæde, at vi kan præsentere denne fremragende kamp mellem to stærke danske boksere i et titelopgør, som IBF nu har godkendt at sanktionere,” siger jubilaren Mogens Palle, som også er stolt over det øvrige program, som byder på i alt fire titelkampe i WBC- og IBF-regi samt en verdensklassetopkamp mellem Lolenga Mock og den russiske eksverdensmester Dmitri Chudinov.

”Hovedkampen, de fire titelkampe og stævnet som helhed er som sagt kulminationen på to års hårdt arbejde og kontinuerlig stævneaktivitet, hvor ’Tomorrow’s Champions’ nu skal til deres boksemæssige eksamen, hvor kun de selv reelt kan afgøre kursen på deres fortsatte karrierer,” lyder meldingen fra Mogens Palle.

I hovedkampen jagter Danmarks bedste bokser, VM-aspiranten Lolenga Mock, sin 11. sejr i træk, når han møder eksverdensmesteren Dmitri Chudinov, som i 2014 udboksede danske Patrick Nielsen i en VM-kamp i Moskva.

Dmitri Chudinov (20-1-2, 13 KO) har kun tabt en enkelt kamp i karrieren. Det var til Chris Eubank Jr. i et medrivende titelopgør i London, hvor han blev stoppet af kamplederen i 12. omgang, mens han vel at mærke stadig stod på benene. På det ene scorekort var han på daværende tidspunkt kun bagud med 3 point. Det hører med til historien, at Chris Eubank Jr. i dag er nummer 1 i verden i super mellemvægt ifølge BoxRec’s anerkendte computerrangliste.

Siden nederlaget til Eubank Jr. har Dmitri Chudinov vundet seks kampe i træk. 

Jeppe Thorbjørn Morell får i letsværvægt muligheden for at erobre IBF’s Baltic-titel, når titlens indehaver, Sven Fornling fra Sverige, sætter sit bælte på spil i et spændende nordisk topbrag, ”The Battle for the Nordic Crown”.

Der er tale om et titelbrag mellem nummer 64 (Fornling) og 83 (Morell) i verden på BoxRec’s anerkendte computerrangliste, og vinderen stryger efter alt at dømme ind i top 50 i verden og dermed den absolutte verdenselite.

Den svenske mester regner med at trække flere hundrede fans fra Sverige til Frederiksberg Hallerne, og der er dermed lagt op til et spændende opgør i en meget stemningsfuld kulisse. 

Derudover får ubesejrede Enock Poulsen (6-0) muligheden for at erobre WBC Internationale Silver-titel, som giver adgang til verdensranglistens top 40 i en kamp, hvor vinderen altså med garanti bryder igennem til verdenseliten. Modstanderen annonceres i nærmeste fremtid.

Det hårdtslående supertalent Ditlev ”D-Struction” Rossing, som i sin seneste kamp, besejrede den russiske eksverdensmester Valery Brudov og er ubesejret i syv kampe, får chancen for at vinde WBC’s Jr. verdensmesterskab i cruiservægt mod en endnu ikke offentliggjort modstander.

Derudover er der spændende kampe med sværvægteren Pierre ”Pretty Ricky” Madsen, det 18-årige supertalent i weltervægt, Oliver Meng og fjervægteren Sarah Mahfoud.

 

Billetter: www.billetlugen.dk

Følg Danish Fight Night på Facebook: https://www.facebook.com/DFNboksning

 

 

 

 

 

Tilbage til oversigt

Nyheder