Det kommende Danish Fight Night boksestævne kommer til at byde på en talentfuld og hårdtslående puncher, når den 20-årige Victor Ramon debuterer som professionel.

Danish Fight Night med promotor Mogens Palle i spidsen udvider boksestalden med et spændende navn, som får professionel debut ved det næste boksestævne.

 

Victor Ramon, som netop er fyldt 20 år, har skrevet kontrakt med Mogens Palle og debuterer dermed som professionel ved denne lejlighed.

 

”Der er tale om et meget stort boksetalent, som slår hårdt, som ser godt ud, og som har noget mellem ørerne. Samtidig har han den vigtige egenskab, at han er meget seriøs med sin træning og ivrig efter at lære og udvikle sig. Han lever og ånder for boksning,” siger Mogens Palle om den unge bokser, som trænes af Thomas Povlsen, der også er træner for Enock Poulsen og Jeppe Morell i Aarhus.

 

Det 20-årige naturtalent, som blandt andet har vundet det jyske U19-mesterskab som amatør, har bokset 19 amatørkampe med 17 sejre. Han glæder sig til det store spring ind i de professionelles rækker.

 

”Det er en drøm, der går i opfyldelse. Det er virkelig fedt at få chancen, og jeg glæder mig helt vildt til at bokse som professionel. Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang,” siger Victor Ramon og tilføjer følgende om sine bokseevner:

 

”Jeg slår først og fremmest hårdt, og så er jeg meget hurtig og stabil på benene. Jeg tænker, at det bliver sjovt at bokse med de tyndere handsker på, når jeg slår så hårdt.”

 

Det unge talent, som har verdensstjernen Canelo Alvarez som et af sine idoler, er ikke bekymret for, at skiftet til de professionelles rækker sker for tidligt.

 

”Drømmen har altid været at blive professionel på et tidspunkt. Så når jeg får chancen nu af Mogens Palle, vil jeg ikke sige nej. Min træner Thomas Povlsen har set et potentiale i mig, og jeg skal selvfølgelig bygges fornuftigt op i det rigtige tempo, og det ved jeg, at Mogens Palle er rigtig dygtig til,” siger Victor Ramon.

 

Ramon, som kommer fra Frederikshavn, hvor hans far var restauratør, begyndte til boksning for 4 år siden i Champs Camp i Aarhus. Egentlig var det kun meningen, at han ville træne for at tabe sig nogle kilo. Men da han blev tilbudt at bokse kampe og vandt dem alle, fik han for alvor smag for sportsgrenen og begyndte at træne seriøst. Han fik dispensation til at stille op til JM, idet han kun havde bokset 7 kampe, men vandt alligevel guld efter to flotte sejre. Sidenhen er det blevet til en lang række sejre over erfarne boksere med langt flere kampe på rekordlisten.

 

”Jeg har altid været vild med kampsport, og jeg har gået til brydning, thaiboksning og MMA. Jeg følte også, at jeg ville være god til boksning, fordi jeg slår meget hårdt. Så da jeg vandt mine første 14 kampe i træk, blev jeg klar over, at det her var noget, som jeg var god til,” lyder meldingen fra det forventningsfulde boksetalent, som meget snart kan opleves i aktion som professionel. 

 

I øjeblikket står den på hård træning sammen med topbokseren Enock Poulsen (ubesejret i 10 kampe) under kyndig vejledning af træner Thomas Povlsen, som dermed begge bidrager til, at Victor Ramon får den helt ideelle oplæring og udvikling i faget.  

 

Fakta om Victor Ramon
* Født: 22. februar 1999 (20 år), Frederikshavn

* Søn af en dansk mor og en halvt dansk/halvt spansk far, som var restauratør i Frederikshavn.

* Hjemby: Aarhus

* Højde: 179 cm.

* Kampvægt: Ca. 64 kilo

* Træner: Thomas Povlsen

* Oprindelig Klub som amatør: Champs Camp

* Amatørkarriere: 19 kampe, 17 sejre. Jysk mester U19 (2017)

* Under uddannelse, HF-enkeltfag på VUC i Aarhus.

Tilbage til oversigt

Nyheder