Godt nyt til danske boksefans: Danish Fight Night-galla kan ses på YouSees event-kanal

Mogens Palles store 60 års jubilæumsstævne fredag den 5. januar bliver tilgængelig for alle YouSees tv-kunder via tv-distributørens event-kanal. 

Boksepromotor Mogens Palle kan i dag afsløre, at YouSee, som er Danmarks største tv-distributør, har tilbudt at stille en kanal til rådighed for det stort anlagte Danish Fight Night-boksestævne, som markerer Mogens Palles 60 års jubilæum som promotor. 

”Jeg er utrolig glad for at modtage dette flotte tilbud, som giver rigtig mange bokseinteresserede over hele landet mulighed for ved selvsyn at bedømme vore unge himmelstormere, som efter få kampe allerede har opnået imponerende resultater og er ved at indtage den absolutte verdenselite. Stævnet den 5. januar bliver den foreløbige kulmination på to års arbejde med at genopbygge dansk professionel boksning,” siger Mogens Palle.

Med aftalen bliver det muligt for alle YouSees tv-kunder at følge det store boksearrangement, når det går løs i Frederiksberg Hallerne fredag den 5. januar. 

”Vi var kort før jul i dialog med Mogens, som I så mange år har givet os alle fantastiske oplevelser foran tv-skærmen og været med til at skabe verdensmestre som Ayub Kalule, Johnny Bredahl og Mikkel Kessler. Han spurgte, om vi havde lyst til at hjælpe ham med at gøre hans jubilæumsstævne tilgængeligt for så mange danskere som muligt, og da vi fornemmer, at mange danske boksefans gerne vil kigge med, har vi givet ham mulighed for at sende live fra boksestævnet på vores såkaldte event-kanal, der går ud til alle YouSees tv-kunder. Vi synes samtidig, det er en god mulighed for at støtte op om dansk boksning i en tid, hvor næste generations boksere er på vej og har brug for støtte,” siger tv-direktør i YouSee, Jacob Mortensen.

Også Brian Mathiasen, boksetræner og ekspertkommentator, er glad for, at rigtig mange danskere nu får mulighed for at se Mogens Palles 60 års jubilæumsstævne i tv. 

”Det ville være en katastrofe, hvis boksestævnet ikke blev vist for det danske boksepublikum. Det ser ud til at blive et rigtig godt stævne med ikke mindre end 4 titelkampe ud af de 8, der bokses. ’Mister Boxing’ (Mogens Palle) fortjener alt den respekt han overhovedet kan få på denne aften. I 60 år har han underholdt os "boksetosser" med masser af boksning i verdensklasse. Det er enestående, hvad han har gjort for dansk professionel boksning. Og at han stadigvæk er så aktiv som i en så høj alder, er jo helt vildt,” siger Brian Mathiasen.

Om boksestævnet

Boksearrangementet den 5. januar kommer til at byde på i alt 8 kampe med ikke mindre end 5 main events, hvoraf de tre er junior-VM kampe hos IBF og WBC, som er to af de fire store anerkendte VM-forbund. 

En af titelkampene bliver et decideret danskerbrag mellem Jonas Madsen og Andreas Lynggaard, som kæmper om IBF’s junior VM-titel i letsværvægt.

Derudover kæmper den danske udfordrer Jeppe Morell i letsværvægt om IBF’s Baltic-titel i letsværvægt mod den forsvarende mester Sven Fornling fra Sverige i en spændende dansk-svensk konfrontation, som ventes at tiltrække en hel del svenske boksefans til Frederiksberg Hallerne.

Som den femte hovedkamp præsenterer Danish Fight Night en topkamp i verdensklasse, når Lolenga Mock møder den aktuelt VM-rangerede og tidligere WBA-verdensmester Dmitri Chudinov, som i 2014 udboksede Patrick Nielsen i en kamp i Moskva.

Hvordan ser du kampen ?

Alle YouSees tv-kunder kan se boksestævnet på YouSees event-kanal (kanalplads 58, 100 eller 101) fredag den 5. januar fra kl. 19. Har du lavet en favoritliste, så skal denne slås fra eller kanalen skal tilføjes til favoritlisten. Du kan også finde event-kanalen på din YouSee-app eller via tv.yousee.dk/.

 

Hvis du ikke er YouSee-kunde, 

har du mulighed for at købe adgang til at se arrangementet via www.danishfightnight.tv

Følg Danish Fight Night på Facebook: www.facebook.com/DFNboksning/

Læs mere om Danish Fight Night her: www.danishfightnight.com

Tilbage til oversigt

Nyheder