Mogens Palle overrasker med hele to boksestævner på én uge – inklusive titelkampe - den 21. og 27. april

Sarah Mahfoud, Andreas Lynggaard og Enock Poulsen skal bokse interessante titelkampe på de kommende Danish Fight Night-stævner, der afholdes lørdag den 21. april og fredag den 27. april i henholdsvis Nykøbing Falster og Hillerød.

Der er godt nyt til alle danske boksefans, som forkæles med hele to Danish Fight Night-stævner i sidste halvdel af april måned. 

Promotor Mogens Palle oplyser, at han sammen med Brian Nielsen i april måned arrangerer to Danish Fight Night-stævner med blot seks dages mellemrum.

”Vi har efterhånden så mange dygtige boksere i stalden, at det giver god mening at komme ud i landet og afholde to stævner i samme måned i stedet for et enkelt. På den måde sikrer vi, at alle boksere, som er klar til kamp, holdes i gang og kommer i aktion inden næste stævne, så de kan fortsætte deres sportslige udvikling. Samtidig undgår vi, at sidste mand først kommer i ringen klokken 2 om natten,” siger promotor Mogens Palle, som er klar til at løfte noget af sløret for de to stævner.

Det første af de to kommende stævner finder sted lørdag den 21. april i Nykøbing Falster Hallerne. Her bokser den lokale helt Andreas ”Disco” Lynggaard en af hovedkampene - om IBO’s World (Youth) Championship i letsværvægt - i sin første optræden siden den imponerende indsats den 5. januar i det rent danske VM-opgør mod Jonas ”Tiger” Madsen om IBF’s tilsvarende titel. Det var et medrivende opgør, hvor publikum kvitterede med stående klapsalver i det, der af tv-kommentatorerne blev kaldt den bedste boksekamp på dansk grund i mange år.

Andreas Lynggaard, som står noteret for fem sejre og et enkelt nederlag, møder denne gang den 24-årige hårdtslående ghanesiske mester Emmanuel Martey, som er ubesejret i 13 kampe, hvoraf 9 er vundet på knockout. 

På samme stævne skal den ubesejrede Enock M. Poulsen (7-0) for første gang forsvare sin IBF World (Youth)-titel i super letvægt mod en ligeledes ubesejret modstander, som offentliggøres en af de nærmeste dage.

Tilskuerne får ligeledes mulighed for at se det 18-årige supertalent i super weltervægt, Oliver Meng, der ligesom Andreas Lynggaard har haft sin boksemæssige opdragelse i Nykøbing Falster Bokseklub. 

Derudover er der kampe til super bantamvægteren Ali Mohamed og cruiservægteren Tobias Sørig, der ligeledes skal op mod interessante modstandere. Hvis alt falder på plads, kommer der muligvis endnu en dansk professionel bokser i ringen samme aften.

Udover de forskellige kampe i professionelt regi bydes der endvidere på 2-3 interessante amatørkampe til at fuldende en spændende bokseaften i Nykøbing Falster.

Blot seks dage senere – på store bededag, fredag den 27. april - slår Danish Fight Night så dørene op til endnu et spændende boksearrangement, denne gang i FrederiksborgCentret i Hillerød nord for København. Det bliver det første professionelle boksestævne nogensinde i Hillerød.

Her bokser Sarah Mahfoud, ubesejret i fem kampe, sin første titelkamp - om IBF’s Interkontinentale titel i fjervægt – mod et særdeles spændende navn, som offentliggøres om få dage.

Der er desuden interessante kampe med henholdsvis letsværvægteren Jeppe Morell, cruiservægteren Ditlev ”D-Struction” Rossing, sværvægteren Pierre ”Pretty Ricky” Madsen og debutanten/Hillerød-bokseren Allan Mahfoud, som er lillebror til Sarah Mahfoud og på forhånd udråbt som et af de største talenter i dansk boksning. 

Derudover er der debut til Diana Nadim, lillesøster til den danske fodboldstjerne Nadia Nadim, som altså bokser sin første professionelle boksekamp efter en imponerende amatørkarriere.

Også på dette stævne kan der, hvis alt falder på plads, blive tale om en ekstra kamp med en dansk professionel bokser på programmet.

Stævnet indledes også her med 3-4 amatørkampe, hvor de bedste fra lokalområdet får mulighed for at snuse til savsmulden.

Yderligere oplysninger om begge stævner, de danske boksere og deres modstandere offentliggøres de nærmeste dage.

Billetter til begge stævner vil ligeledes en af de kommende dage blive sat til salg via www.ticketmaster.dk.

Følg Danish Fight Night på Facebook: www.facebook.com/DFNboksning

Hjemmeside: www.danishfightnight.com

Tilbage til oversigt

Nyheder