Ny stævnedato: Jubilæums- og Championship Galla i Frederiksberg Hallerne, flyttes til den 5. januar 2018

Skader har gjort det nødvendigt at flytte Danish Fight Night og Mogens Palles storstilede 60 års jubilæumsstævne, som dog stadig gennemføres med et eksklusivt titelprogram.

 

Der er fortsat udsigt til professionel boksning i verdensklasse, når promotor Mogens Palle og Brian Nielsen arrangerer det kommende Danish Fight Night Galla, men det er blevet nødvendigt at flytte stævnet til fredag den 5. januar 2018.

Stævnet, som samtidig markerer Mogens Palles 60-årige virke i professionel boksning, finder sted i Frederiksberg-Hallerne, og publikum har udsigt til hele fire titelkampe. 

”Stævnet og de fire titelkampe er kulminationen på to års hårdt arbejde og kontinuerlig stævneaktivitet, hvor ’Tomorrow’s Champions’ nu alle skal til deres boksemæssige eksamen, hvor kun de selv reelt kan afgøre kursen på deres fortsatte karrierer – som stjerner eller vandbærere,” siger Mogens Palle om de mange afgørende kampe.

Udsættelsen skyldes, at Lolenga Mock pga. en øjenskade og Jeppe Morell, der skulle syes med tre sting efter sin seneste kamp, ikke kunne nå at blive optimalt forberedt til den oprindelige stævnedato den 25. november.

”Skader og skavanker kan man ikke gardere sig imod. Fredag den 5. januar i det nye år var den første fordelagtige og ledige dato, som vi kunne afholde stævnet på i samme hal, og derfor har vi valgt at arrangere stævnet på denne fredag,” siger Mogens Palle, som oplyser, at Lolenga Mocks oprindeligt planlagte modstander, den tidligere verdensmester Dmitri Chudinov fra Rusland, har accepteret at bokse i januar.

”Med fire titelkampe til Jeppe Morell, Enock Poulsen, Jonas Madsen og Ditlev Rossing - plus yderligere kampe og optrædener af Pierre ”Pretty Ricky” Madsen, Sarah Mahfoud, Andreas Lynggaard og Oliver Meng - gennemfører vi stævnet, som jeg tror bliver rigtig godt med spændende, underholdende og jævnbyrdige kampe,” siger Mogens Palle, der sammen med Brian Nielsen glæder sig til at tage hul på 2018 med et brag af et jubilæumsstævne.

Svenske Sven Fornling, der i letsværvægt skal møde danske Jeppe Morell om IBF Baltic-titlen, har ligeledes meldt sig klar til den nye dato, og dermed er der lagt op til et nordisk brag, ”Battle of the Nordic Crown”, mellem nummer #66 og #83 på den senest opdaterede version af BoxRec’s anerkendte computerrangliste, hvor det alene er resultaterne, der tæller. Vinderen vil nærmest med garanti stryge ind i top 50 i verden på BoxRec-ranglisten og IBO, som benytter samme formel, og endvidere kandidere kraftigt til at blive rangeret på IBF’s verdensrangliste.

Flere nyheder om bokserne og de pågældende modstandere vil blive offentliggjort den kommende tid. Men Mogens Palle kan allerede nu afsløre, at ubesejrede Enock Poulsen med blot seks kampe på rekordlisten sandsynligvis kommer til at møde en ubesejret modstander, som er i top 100 på BoxRec’s verdensrangliste. WBC’s Internationale Silver-titel er på spil i denne kamp, og det er en titel, der som regel giver adgang til WBC’s top 40-verdensrangliste. 

Der er med andre ord lagt op til, at de danske boksere med en sejr kan tage et stort spring op i den absolutte verdenselite.

Jonas ”Tiger” Madsen skal efter alt at dømme forsvare sit jr. verdensmesterskab i letsværvægt i det anerkendte VM-forbund IBF. Det bliver hans første titelforsvar, siden han erobrede bæltet i juni i Aarhus. Efter sin seneste sejr den 28. oktober er han nu i en alder af blot 22 år brudt ind i top 100 i verden. Henholdsvis som nummer 97 og 99 på BoxRec og IBO, som benytter samme matematiske formel, hvor det alene er resultaterne og kvaliteten af modstandere, der tæller. Jonas Madsen er endvidere placeret som nummer 22 på den seneste officielle EU-rangliste under det europæiske bokseforbund.

Endelig skal den 22-årige Ditlev ”D-Struction” Rossing bokse om WBC’s Jr. verdensmesterskab i cruiservægt. Ditlev Rossing har gjort sig fortjent til titelkampen hos det anerkendte VM-forbund, selvom han kun har bokset 7 kampe, fordi han i sidste måned på fornem vis pointbesejrede den tidligere WBA-verdensmester Valery Brudov fra Rusland.

Modstandere i de to sidstnævnte titelkampe annonces snarest sammen med navne og nyheder vedrørende de øvrige forkampe.

”Det vil som altid glæde os at se alle - unge som ældre – boksefans slutte op om de nye danske stjernefrø, der skal danne rammen om en ny æra i dansk professionel boksning. Vi glæder os meget til at gennemføre dette 12. Danish Fight Night-stævne siden opstartsstævnet i december 2015,” lyder meldingen fra Mogens Palle og Brian Nielsen.

 

Følg Danish Fight Night på Facebook: https://www.facebook.com/DFNboksning/

Tilbage til oversigt

Nyheder