Udsættelse af Danish Fight Night Jr. VM bokse-Galla i Nykøbing Falster den 21. april

Danish Fight Night gennemfører den næste store bokse-galla den 27. april i Hillerød, men må desværre udsætte stævnet den 21. april i Nykøbing Falster til et senere tidspunkt pga. afbud og visumproblemer. 

 

Det er med stor beklagelse, at promoter Mogens Palle og Brian Nielsen føler sig tvunget til at udsætte den spændende bokse-galla den 21. april i Nykøbing Falster, hvor der skulle have været hele to spændende Jr. VM-kampe som hovedkampe.

Her skulle blandt andet Enock M. Poulsen have forsvaret sin IBF Jr. VM-titel i super letvægt, ligesom der skulle have været kampe med de lokale håb Andreas ”Disco” Lynggaard samt det 18-årige supertalent Oliver Meng med flere.

”Det er et stævne, som jeg har arbejdet intenst på i over to måneder, hvor jeg blandt andet havde glædet mig til at præsentere de to lokale matadorer, Andreas Lynggaard som udfordrer i den ene af de to titelkampe, og 18-årige Oliver Meng, som Danmarks største talent, men ingen kan kæmpe mod skader og myndigheder, som har strammet utroligt op med hensyn til udstedelsen af visa,” siger promoter Mogens Palle og henviser til et par af de praktiske problemer, der er opstået.

Årsagen til udsættelsen skyldes nemlig flere afrikanske afbud til den samme danske bokser, hvilket betyder, at den samme procedure - med nye invitationsbreve og ansøgning om udstedelse af visum, skal gentages, men først kan ske, når IBF og IBO har godkendt den nye modstander, hvilket er en længere proces, hvor alle led i processen skal falde på plads på samme tid.

Derfor bliver stævnet i Nykøbing Falster udsat, indtil en ny egnet dato er fundet. Men stævnet i Hillerød den 27. april, hvor en stor del af Danish Fight Night-staldens medlemmer skal i aktion, bliver gennemført som planlagt.

”Vi kører videre med et udvidet program i Frederiksborg Centret i Hillerød på Store Bededag fredag den 27. april, hvor der så kommer flere kampe på programmet udover Sarah Mahfouds hovedkamp, og så søger vi at gennemføre stævnet i Nykøbing Falster i nærmeste fremtid,” siger Mogens Palle, som på den måde – og med et fortsat højt stævneaktivitetsniveau – forsøger at tilfredsstille alle danske boksefans og bokserne i stalden.

Yderligere oplysninger om stævnet i Hillerød den 27. april – og hvilke boksere der skal i aktion mod hvem - offentliggøres en af nærmeste dage.

Billetter til stævnet vil ligeledes en af de kommende dage blive sat til salg via www.ticketmaster.dk.

Følg Danish Fight Night på Facebook: www.facebook.com/DFNboksning

Tilbage til oversigt

Nyheder