Sarah Mahfoud møder EM-udfordrer ved Danish Fight Night

Sarah Mahfoud, med blot tre kampe som professionel, møder Gabriella Mezei, som tidligere på året boksede om europamesterskabet mod Dina Thorslund. 

Det er ikke mere end syv måneder siden, at Vild med Dans-vinderen Sarah Mahfoud debuterede som professionel bokser hos Danish Fight Night efter en amatørkarriere, som bød på både på danske og nordiske mesterskaber.

Den 27-årige bokser er ubesejret efter de tre første opgaver, og lørdag den 7. oktober bokser hun sin fjerde kamp, når hun i Frederiksberg-Hallerne møder Gabriella Mezei (8-10-2, 3 KO) fra Rumænien.

Rumæneren, som med sine 20 kampe har noget mere erfaring end Sarah Mahfoud, boksede tidligere på året EM-kamp mod Dina Thorslund i Aarhus. 

Sarah Mahfoud har kun tilbagelagt 9 omgange i alt, og hun befinder sig dermed fortsat i den vigtige indkørings- og opbygningsfase som professionel bokser. Kampen er programsat til seks omgange, og det er første gang, at Sarah Mahfoud går fra de obligatoriske fire omgange til den noget længere distance.

”Jeg glæder mig utrolig meget. Hvis jeg skal op og møde de bedste, skal jeg selvfølgelig også kunne klare mig mod en type som hende. Jeg tror samtidig på, at jeg kommer til at se endnu bedre ud i takt med, at jeg møder bedre modstandere,” siger Sarah Mahfoud med udsigten til at komme i kamp den 7. oktober.

Gabriella Mezei, som tabte kampen om den ledige EM-titel efter en gedigen mavepuster, beskrives som en bevægelig type, der slår nogle vilde sving, som man skal være på vagt for.

”Jeg er klar til opgaven. Det går rigtig godt med forberedelserne. Jeg træner to gange om dagen. Vi arbejder videre med forskellige ting: Jeg skal fortsat ind og være eksplosiv og bevæge mig godt. Og så skal jeg stå fast, når der er brug for det,” siger Sarah Mahfoud, som mærker fremgang i træningslokalet.

En del af fremskidtet hænger sammen med, at der hele tiden er kampe at se frem til.

”Det er så fedt, at der ligger kampe og venter på mig. Hvis man kun får en enkelt kamp eller to om året, så mister man en del igen, og så skal man hele tiden starte forfra. Med mange kampe bygger man hele tiden ovenpå og bliver bedre og skarpere for hver gang. Man holder fast i det, som man trænede på før sidste kamp og kan bygge videre derfra,” lyder det fra Sarah Mahfoud, som har en klar besked om, hvad folk kan forvente af hende den 7. oktober.

”I kan forvente, at jeg møder op i topform, og at jeg vil gøre mit allerbedste for at give så flot en kamp som overhovedet muligt. Og naturligvis tager jeg endnu en sejr.”

Der er i alt 10 kampe på programmet, når promotor Mogens Palle og Brian Nielsen arrangerer Danish Fight Night-stævne i Frederiksberg-Hallerne lørdag den 7. oktober.

Lolenga Mock bokser en af hovedkampene, når han tørner sammen med den tidligere verdensmester Manny Siaca. 22-årige Ditlev Rossing med blot seks kampe på rekordlisten møder ligeledes en tidligere verdensmester - Valery Brudov fra Rusland - med 44 sejre i 56 kampe.

Der er endvidere følgende danske boksere på programmet: Jr. Verdensmesteren Jonas Madsen, Jeppe Morell, Enock Poulsen, Pierre ”Pretty Ricky” Madsen, Ali Mohamed, Tobias Sørig og Andreas Lynggaard. Deres modstandere bliver offentliggjort i nærmeste fremtid.

 

BILLETTER: www.billetlugen.dk

 

Tilbage til oversigt

Nyheder