DANISH FIGHT NIGHT SENDER SHERMAN WILLIAMS I KAMP 3. DECEMBER I ÅRHUS: Mogens Palle vil arrangere en revanchekamp mod Evander Holyfield

Det bliver en af sværvægternes helt store drenge, der kommer i ringen i Århus lørdag den 3. december. Udover det allerede annoncerede "dansker-brag" mellem Osama Hadifi og Enock M. Poulsen, kan Mogens Palle og Brian Nielsen nemlig overraske med, at sværvægteren Sherman Williams også er på plakaten.

Sherman Williams kom for godt to måneder siden til Danmark, hvor han med sine personlige erfaringer som professionel sværvægter på topplan, og uddannet træner med licens fra USA's Amateur Boxing Organisation, blev engageret af Mogens Palle og Brian Nielsen til at træne og udvikle to af de "tunge drenge", - Pierre "Pretty Ricky" Madsen og Tobias Sørig fra "Tomorrows Champions". Det har Sherman gjort med stor succes - til glæde for boksesportens fremtid i Danmark. Også Osama Hadifi har Sherman Williams taget sig "kærligt" af, og har efter tre ugers effektiv træning, såvel fysisk som mentalt, fået genopbygget Osama's motivation, samt glæden ved træning, til et niveau hvor selvtilliden bobler. Sherman spår udfra træningen, at Hadifi knock-out besejrer Enock M. Poulsen i "Vind eller Forsvind" kampen"

 Sherman Williams er stadig aktiv kampbokser, og boksede så sent som den 23. april i år, hvor han vandt over landsmanden Jamal Woods. Han har som vor egen VM-udfordrer, Lolenga Mock, ambitionerne intakte, og brænder efter igen at møde legenden - bokseren der to gange besejrede selveste Mike Tyson - Evander Holyfield, i en revanchekamp. I deres første møde blev Sherman Wiliams groft bortdømt - med en NO CONTEST afgørelse - da Holyfield ikke kom ud til 3. omgang men blev siddende i ringhjørnet. 

 "Den dom og det "nederlag" har pint mig lige siden, og mit store mål er at møde Evander igen. Jeg træner, løber og sparrer hver dag. Jeg er i god form og er klar til kampen. Træningen med Pierre og Tobias skærper os alle tre dag for dag, og jeg forventer mig store præstationer ved stævnet i Århus fra både Pierre og Osama Hadifi. Og mig selv! Der er seriøs tale om en revancekamp mellem mig og Evander Holyfield, og derfor bokser jeg en "tune up" kamp ved stævnet i Århus den 3. december, hvor jeg glæder mig til at optræde for et dansk publikum", siger Sherman Williams. Se Sherman Williams imponerende rekordliste her: http://boxrec.com/boxer/14256

I Bahamas, Sherman Williams hjemland, er han landskendt  og går under navnet "The Carribian Tank". Han er landets største bokser nogensinde, både som professionel og som amatør, hvor han bl.a. vandt en sølvmedalje ved de forolympiske lege i Halifax i 1996. Og den lokale presse har allerede bidt mærke i, at Sherman Williams skal i ringen i Danmark 3. december. Læs artiklen lige her:  http://freeport.nassauguardian.net/Sports-Scope/Veteran-Tank-Williams-set-for-two-fights-in-Denmark

Det er på alle måder et scoop for DANISH FIGHT NIGHT, Mogens Palle og Brian Nielsen at kunne præsentere SHERMAN WILLIAMS ved stævnet i Aarhus.

"Jeg tror ikke helt, det er gået op for det danske boksepublikum, at vi i Sherman Williams har en af de store sværvægtere i landet. Hans evner i ringen ser jeg meget frem til at vise det århusianske boksepublikum og TV2 Sport-seerne. Og så kan de også roligt glæde sig til både den allerede annoncerede kamp mellem Hadifi og Enock ligesom Lolenga Mock kommer i ringen i Århus. Det samme gør Jeppe Morell, Jonas Madsen, Mohamed Adel, Ali Mohamed samt Ditlev Rossing. Daniel Heinze, Pierre Madsen og Kasper og Morten Fruensgaard kommer også på programmet," siger Mogens Palle.

 

 

Tilbage til oversigt

Nyheder