Sherman Williams ser stjernepotentiale i 22-årige Ditlev Rossing: Han kan nå toppen

Ditlev Rossing, som møder rutineret eksverdensmester den 28. oktober, har alle ingredienser til at slå igennem internationalt, lyder meldingen fra den hårdtslående træner fra Bahamas.

 

22-årige Ditlev Rossing har kun bokset seks kampe som professionel. Alligevel tøver sværvægteren Sherman ”The Tank” Williams, som træner de tungeste Danish Fight Night-boksere, ikke med at udråbe Rossing som en bokser, der har decideret stjernepotentiale.

”Glem alt om hans få kampe og hans unge alder. Han er langt foran det, som man kunne forvente af de fleste boksere på dette tidspunkt i karrieren,” siger Sherman Williams, som har sporet en fantastisk udvikling i træningslokalet det seneste halve år.

”Jeg har 100 pct. tiltro til ham. Jeg føler dybt i mit hjerte, at jeg er i stand til at tage ham hele vejen til toppen. Han er meget intelligent og fokuseret. Han er sulten, og han har alle ingredienserne til at blive mester,” lyder den klare melding. 

Den 45-årige boksetræner, som stadig er aktiv bokser på sværvægtsscenen, har ellers set lidt af hvert i sin lange aktive karriere, som omfatter besøg og træningsophold i et hav af boksegyms, hvor han har suget til sig af visdom fra trænerlegender som Lou Duva, Emmanuel Steward, Eddie Mustafa Muhammad, John David Jackson og Buddy McGirt.

Han er ikke bekymret for, at Ditlev Rossing - med tilnavnet ”D-Struction” - lørdag den 28. oktober møder den tidligere WBA-verdensmester Valery Brudov fra Rusland med 44 sejre i 56 kampe og 30 af sejrene på knockout. 

”Det er gået meget hurtigt med Ditlev Rossing. Men alle de råd, som jeg giver ham, absorberer han som en svamp. Dermed udvikler han sig enormt hurtigt. Modstanderen fra Rusland er tough. Han har meget erfaring. Men vi ser på ham som enhver anden modstander. Vi vil foretage de modtræk, der vil få Ditlev til at se godt ud. Russeren er en stærk mand, men Ditlev vil angribe først og overvælde ham med stærke kombinationer og gå fra side til side og udnytte de muligheder, der opstår undervejs,” forklarer Sherman Williams.

Ditlev Rossing, der debuterede som professionel bokser i oktober 2016 med en knockoutsejr i første omgang, har endnu ikke tilbagelagt 13 omgange som profbokser, hvis man tæller alle kampe med. Selvom han leverer spektakulære angrebskombinationer, der normalt koster mange kræfter, og samtidig savner erfaring fra længere kampe, forsikrer Sherman Williams dog om, at kampdistancen på otte omgange ikke bliver noget problem for den unge dansker.

”Vi har prøvet at sparre otte omgange flere gange, og det klarer han uden problemer. Vi har ingen bekymringer på den front. Han føler selv, at han ville kunne gå 12 omgange, hvis det skulle være,” siger Sherman Williams og tilføjer:

”Publikum kan forvente at se en skarp og tændt Ditlev Rossing i sin sædvanlige eksplosive stil. Men samtidig vil han også være kontrollerende og beregnende bag jabbet. Folk kan se frem til at se ham slå flere venstre hooks, og se ham supplere dem med den farlige overhånds højre. Hvis man virkelig skal knække modstanderen, skal man supplere venstre-hooket med overhånds-højren.”

Sherman Williams mener, at en sejr og en god indsats den 28. oktober i Frederiksberg-Hallerne vil løfte Ditlev Rossing til et helt nyt niveau. 

”Det her vil lukke kæften på alle eventuelle kritikere og nej-sigere. Han kommer til at bevise sit værd i denne kamp,” siger Sherman Williams.

Stævnet omfatter 10 internationale topkampe heraf FIRE Jr. VM kvalifikationskampe i WBC og IBF-regi.

 

Billetter: www.billetlugen.dk

Live streaming: www.danishfightnight.tv

Tilbage til oversigt

Nyheder