Danish Fight Night er klar med nye boksestævner: Spændende oktober-event og storstilet jubilæumsgalla i november

Der er lagt op til et travlt efterår for de hjemlige Danish Fight Night-boksere, som blandt andet skal i aktion ved promotor Mogens Palles store jubilæumsstævne.

 

Alle danske bokseinteresserede kan godt begynde at sætte kryds i kalenderen igen, hvis de vil opleve international topboksning på dansk grund. Danish Fight Night, Danmarks stærkeste stald indenfor professionel boksning, har nemlig datoerne klar for de kommende to boksestævner.

Promotor Mogens Palle og Brian Nielsen er klar med det næste Danish Fight Night-stævne, som finder sted lørdag den 7. oktober i Frederiksberg Hallerne.

”Vi er godt i gang med at skabe en ny æra i dansk professionel boksning. Det er det 11. stævne af slagsen siden opstartsstævnet i Herlev i december 2015. Vi forventer op til 10 kampe på programmet med vores kuld af ’Tomorrows Champions’, og jeg glæder mig til at se dem igen i ringen,” siger Mogens Palle, som også kan afsløre datoen for det efterfølgende stævne.

Lørdag den 11. november afholdes der nemlig samme sted en større jubilæumsgalla, der markerer, at det denne måned er 60 år siden, at Mogens Palle arrangerede sit første professionelle stævne.

Med på plakaten dengang i november 1957 i K.B.-Hallen var Christian (Gentleman Chris) Christensen, som fem år senere gik hen og blev Mogens Palles første europamester. 

Siden dengang er det blevet til i alt 26 europamestre og adskillige verdensmestre i de store, anerkendte VM-forbund. En imponerende bedrift i et land, som reelt i mange år har været for lille til at drive professionel boksning i. Mogens Palle modtog i 2008 sit fags ypperste udmærkelse, da han blev indskrevet i boksesportens Hall of Fame i USA. Han er dog fortsat frisk på at bidrage yderligere til dansk sports- og kulturhistorie i bestræbelserne på at genrejse dansk professionel boksning.

”Det er bokserne, det drejer sig om. Der venter dem nogle spændende opgaver den 11. november. Vi satser på at arrangere et stævne med meget spændende og seværdige hovedkampe,” siger Mogens Palle.

Ved begge stævner regner Mogens Palle og Brian Nielsen som sagt med at sende i alt 10 danske boksere i ringen.

VM-aspiranten Lolenga Mock, der fortsat topper BoxRec’s uafhængige og anerkendte computerrangliste som Danmarks bedste bokser på tværs af alle vægtklasser, er tilbage på plakaten efter sin imponerende sejr over den tidligere Mads Larsen-besejrer Luke Blackledge ved det seneste stævne i Aarhus.

Supermellemvægteren fra Aarhus udfordrede før sommerferien veterankollegaen Mikkel Kessler, som har bebudet et comeback. Men Mikkel Kesslers tyske promotor har i første omgang ignoreret udfordringen og udpeget en modstander, som er dårligere placeret end Lolenga Mock på BoxRecs rangliste.

Lolenga Mock jagter sin 10. sejr i træk. Hvis han vinder sin kamp den 7. oktober, er der lagt op til en meget spændende opgave ved jubilæumsstævnet den 11. november.

Der er også gensyn med den blot 22-årige Jonas Madsen (10-0, 4 KO) fra Aarhus, som ved junistævnet i Aarhus erobrede IBF’s junior-verdensmesterskab i letsværvægt efter en fremragende sejr over den hårdføre mexicaner Mario Baeza. Jonas Madsen er efterfølgende kommet ind på EU-ranglisten. 

Med en sejr den 7. oktober lægges der op til, at Jonas Madsen kan forsvare sin titel for første gang ved stævnet den 11. november.

Sværvægteren Pierre ”Pretty Ricky” Madsen (9-0, 8 KO) og cruiservægter Ditlev ”Rossing” Rossing (6-0, 4 KO) er netop hjemvendt fra en træningslejr i Florida hos træner Sherman Williams. Undervejs i forløbet kom de i kamp ved et stævne i Little Rock, Arkansas og blev begge noteret for en knockoutsejr. 

De meldes derfor i fysisk topform før stævnet den 7. oktober, hvor de begge skal i aktion.

Den hårdtslående Brønshøj-kriger Pierre Madsen glæder sig blandt andet til at give smagsprøver på sit nye farlige våben, en knusende højrehåndsuppercut, som han på det seneste har haft succes med under sparring.

Køreplanen for det 22-årige stortalent Ditlev Rossing fra Skive er en otte-omganges-kamp ved oktoberstævnet, så han forhåbentligt kan blive indstillet og godkendt til en kamp om et af de store forbunds junior-VM-titler i cruiservægt.

Enock Poulsen (5-0, 2 KO), som med sin hurtighed og fænomenale benarbejde vandt en flot sejr over franskmanden Houchang Habib ved det seneste stævne, er ligeledes på plakaten ved begge stævner.

Den hårdtslående Aarhus-bokser Jeppe Morell (7-1, 3 KO), som stod over ved sidste stævne, er ligeledes tilbage i aktion. Der er også gensyn med super bantamvægteren Ali Mohamed (5-0, 1 KO) samt den populære ”Vild med Dans”-vinder Sarah Mahfoud (3-0, 1 KO), som bokser sin fjerde professionelle kamp. 

Derudover er der comeback til to boksere, som ikke har været i kamp siden oktober 2016.

Sorø-bokseren Tobias Sørig (4-0-1, 2 KO), som hidtil har bokset i cruiservægt, fik i marts måned sin giftige højrehånd i gips for anden gang på kort tid. Heldigvis er han ved at være klar igen. Formen er rigtig god, og han eksperimenterer sågar med at gå en vægtklasse ned i letsværvægt.

Sidst men ikke mindst melder Andreas Lynggaard (5-0, 1 KO), som har holdt en længere pause for at få helt styr på en skulderskade, sig kampklar og parat til nye udfordringer i bokseringen.

Yderligere informationer om de to kommende stævner – lørdag den 7. oktober og lørdag den 11. november - samt portrætter af de danske boksere og modstandere præsenteres i nærmeste fremtid.

Tilbage til oversigt

Nyheder