Stortalentet Allan Mahfoud lover ny fantomkamp med masser af aktion den 24. november

Allan Mahfoud, som imponerede alle i sin professionelle boksedebut, møder denne gang georgisk bokser, som har gjort livet surt for polsk stortalent.

 

For blot 2 måneder siden vandt han sin professionelle debut ved at stoppe sin modstander i fjerde omgang i en ekstremt underholdende kamp. Nu er den hårdtslående og talentfulde danske bokser Allan Mahfoud klar til næste opgave på sin spændende rejse som professionel bokser.

Boksefænomenet skal denne gang op mod Guram Kurtanidze fra Georgien, når det igen går løs i Frederiksberg Hallerne den 24. november ved det store Danish Fight Night Boksegalla.

Guram Kurtanidze er 21 år og har i sine 8 kampe blot tabt de tre. Han er aldrig blevet stoppet før tid, og han er pt. 34 pladser bedre rangeret end Allan Mahfoud på BoxRec’s uafhængige computerrangliste

Så sent som i juni måned i år overraskede Guram Kurtanidze stort, da han ved et stævne på Wildparkstadion i Karlsruhe boksede uafgjort mod Kazimierz Legowski fra Polen. Den 24-årige polske landsholdsbokser, som dermed fik en chokstart på sin professionelle karriere, var ellers storfavorit, idet han har vundet det polske mesterskab hos amatørerne flere gange samt deltaget i større internationale turneringer og mesterskaber herunder European Games og den semiprofessionelle holdturnering World Series of Boxing.

Allan Mahfoud skal med andre ord være på mærkerne fra kampens start, og han har ikke råd til at give omgange væk tidligt i opgøret. Det er hovedpersonen også godt klar over.

”Jeg har ikke nærstuderet ham endnu, men jeg er klar til at møde hvem som helst. Jeg er god til at omstille mig i en kamp alt efter, hvordan min modstander bokser. Jeg var lidt nervøs og spændt i kroppen i de første omgange af min debutkamp, før det virkelig begyndte at køre for mig. Nu er debutnerverne væk, og det er vigtigt, for jeg skal hurtigere i gang. Jeg skal op og sætte tingene på plads fra start af og erobre kontrollen over begivenhederne,” siger Allan Mahfoud, som glæder sig til at vise flere prøver på sin kunnen.

Den 24-årige bokser fra Hillerød - med både EM- og VM-deltagelse på CV’et – har som amatør udmærket sig som en bomstærk universalbokser, der både har exceptionelle tekniske færdigheder men også fighterevne og punch i næverne. 

Den 15. september stoppede han i en fejende flot debutkamp en hårdt kæmpende Beka Murjikneli, og han lover en ligeså begivenhedsrig kamp denne gang:

”Publikum kan forvente en underholdende kamp med noget god action i. Der vil være masser af flotte bevægelser og kombinationer, flot benarbejde, og det bliver kort sagt en rigtig actionkamp, hvor der vil blive gået til stålet,” siger Allan Mahfoud, som forklarer, at han er tæt på at ramme topformen efter rigtig god sparring med nogle stærke amatørboksere samt den professionelle staldkollega Oliver Meng, som ligeledes bokser den 24. november.

De øvrige hovedkampe den 24. november i Frederiksberg Hallerne omfatter blandt andet Ditlev Rossing, der forsvarer sin WBC jr. VM-titel i cruiservægt mod Miguel Angel Peralta fra Argentina, mens Sarah Mahfoud møder den verdensrangerede franskmand Stephanie Ducastel i en opsigtsvækkende VM-test. IBF jr. verdensmesteren i super letvægt, Enock Poulsen, bokser mod den regerende IBF International-mester i weltervægt, Kelvin Dotel fra Spanien, mens Jeppe Morell i letsværsvægt bokser mod eksverdensmesteren Dmitrii Chudinov. 

 

Billetter: www.ticketmaster.dk

Danish Fight Night på Facebook: www.facebook.com/DFNboksning

 

Fakta om Allan Mahfoud

* Født: 31. maj 1993 i Esbjerg (25 år)

* Hjemby: Hillerød

* Højde: 176 cm.

* Vægtklasse som professionel: Super weltervægt 

* Træner: Steen F. Sørensen og Mads Sørensen

* Amatørkarriere: 80 kampe, 64 sejre. Flere gange dansk og sjællandsk mester, deltagelse ved VM og EM og flere internationale turneringssejre.

* I foråret 2014 var han en af de mest lovende OL-kandidater i Danmark, men en alvorlig skulderskade ifm. en Bundesliga-kamp og en efterfølgende fejldiagnosticering hos en læge kom imidlertid i vejen og tvang ham til at holde en længere pause.

* Fik sit længe ventede comeback ved den seneste udgave af SM, hvor han vandt guld efter tre sejre på tre dage.

* Lillebror til Danish Fight Night-bokseren Sarah Mahfoud.

Tilbage til oversigt

Nyheder