DANISH FIGHT NIGHT MED SVÆRVÆGTS-BONANZA I FREDERIKSBERG-HALLERNE 16. SEPTEMBER

DANISH FIGHT NIGHT PRÆSENTERER MAIN-EVENT OG FIRE KAMPE I KONGEKLASSEN - 11 KAMPE ER PÅ PROGRAMMET

Promotor Mogens Palle og Brian Nielsen kan nu præsentere en forrygende sværvægts-bonanza og Main-Event med Lolenga Mock. Mogens Palle glæder sig til at sende Lolenga i ringen, mens Brian Nielsen er dybt imponeret over de fire sværvægtere, der skal i kamp: "Jeg så deres fælles træning i går. Det er vildt, så stor fremgang Pierre Madsen og Tobias Sørig er i. De er afslappet, sikre og hårdtslående. Og så udfordrer de hinanden. De to nye - tvillingebrødrene Kasper og Morten Fruensgaard - ser i den grad ud til også at have en solid plan med deres comeback. Det bliver klart vores hidtil bedste stævne", lover Brian Nielsen.

Boxing1

De fire hårdtslående sværvægtere fra venstre Kasper Fruensgaard, Pierre Madsen, Tobias Sørig og Morten Fruensgaard.

Boxing2

Der bliver smæk på i ringen i Frederiksberg-Hallerne den 16. september. De fire sværvægteres modstandere bliver snart publiceret, men at de vil få hård modstand understreges af, at Mogens Palle pr. 1. september har følt det nødvendigt at hente den amerikanske sværvægter Sherman Williams (billedet) til Danmark. Han skal træne og spare med Pierre Madsen op til stævnet samt være assisting coach i det danske ringhjørne. Han skal også træne med de andre sværvægtere.

"11 kampe ved stævnet, ubesejrede modstandere til flere af mine boksere samt en kæmpe udfordring for Lolenga Mock, jeg glæder mig til at afsløre. Det bliver vores hidtil bedst besatte stævne", siger Morgens Palle og fortsætter: "Sherman Williams henter jeg herover for at skærpe mine boksere. Han er både en kæmpe personlighed og samtidig en så dygtig bokser, at ham kan Pierre, Tobias, Morten og Kasper alle lære meget af, så deres udvikling fortsætter i den rigtige retning", siger Mogens Palle.

"Som sværvægter glæder jeg mig personligt mest til de fire tunge drenge skal i kamp. Pierre Madsen er i fantastisk form, og jeg ser frem til hans comeback, efter han sidste gang måtte sidde over med en skade. Han er i vild fremgang i ringen, synes jeg. Og Tobias Sørig har overasket mig - mere afslappet, målrettet og sikker end set før - begge har vist brugt sommeren klogt", siger Brian Nielsen, der også glæder sig til at byde de nyankomne tvillingebrødre Kasper og Morten Fruensgaard velkommen i ringen.

"De to har med sikkerhed en solid plan bag deres comeback. De er i den grad på, solide, træfsikre og dygtige. Jeg er sikker på, at publikum vil elske de to nordjyder. De går til stålet", siger Brian Nielsen.

Sherman Williams kommer til Danmark 1. september. Han er 43 år og var senest var i kamp i april i år, hvor han vandt. Hans rekordliste er 38-15-2. 20 af sejrene var knockouts. Danskerne husker ham måske bedst fra 2011, hvor han var tæt på at stoppe Evander Holyfield. Det var umiddelbart før Brian Nielsen skulle møde Holyfield i København. Sherman Williams blev i egne øjne groft bortdømt, da Holyfield fik en øjenskade og blev stoppet i 3. omgang, men fik dømt No Contest. Se Sherman Williams imponerende rekordliste lige her

Hele kampprogrammet for de 11 kampe ved Danish Fight Night 16. september 2016 publiceres om kort tid. Man kan allerede nu købe billetter på billetlugen.dk.

Følg også med på Danish Fight Nights hjemmeside

Tilbage til oversigt

Nyheder