Velforberedt Jeppe Morell forventer hård kamp mod sydamerikansk mester: Jeg er klar til det værste

Jeppe Morell meldes i topform efter benhård sparring med Viktor Polyakov. Nu gælder det lørdagens boksebrag mod Ruben Eduardo Acosta. På ønskelisten over fremtidige modstandere står Patrick Nielsen og Sven Fornling. 

 

Jeppe Morell, som vender tilbage til ringen efter et ærgerligt nederlag på en øjenskade i IBF Baltic-titelkampen mod svenskeren Sven Fornling, meldes i topform før lørdagens boksebrag mod den fysisk stærke sydamerikanske mester i letsværvægt, Ruben Eduardo Acosta fra Argentina.

Og Jeppe Morell er forberedt på alle leder og kanter i det, der forventes at blive en hård fysisk dyst i Frederiksberg Hallerne.

”Jeg er klar til den kamp. Det må sgu’ gerne blive en hård kamp. Det er helt o.k. med mig, for det er det, som jeg er forberedt på. Jeg forventer en hård kamp, hvor jeg er klar til det værste. Så kan man også kun blive positivt overrasket, hvis det går nemmere end forventet,” siger Jeppe Morell, som beretter om en træningslejr, hvor alt er forløbet optimalt.

”Det er gået rigtigt godt med forberedelserne. Det har været hård træning, og jeg har haft en rigtig god sparringspartner i ukraineren Viktor Polyakov, som virkelig har været med til at skærpe min form, så jeg står helt skarpt denne gang. Det er meget ofte sparringen, der gør, at man får de sidste marginaler på plads. Vi har haft et rigtig godt træningsforløb. Formen er helt i top, og jeg kunne sagtens gå 12 omgange, hvis det skulle være,” siger Jeppe Morell. 

Viktor Polyakov ankom allerede til Danmark i sidste måned for at kunne forberede sig optimalt før sin egen kamp mod den danske WBC junior-verdensmester Ditlev Rossing på samme stævne den 15. september. Det kunne Jeppe Morell drage nytte af ved at sparre med den tidligere OL-bokser og forhenværende WBA International-mester.

”Jeg har sparret med mange gode folk i min karriere. Men det er tydeligt at mærke, at han er meget professionel. Han er seriøs og ved godt, hvad han selv vil have ud af det. Vi har haft god sparring og presset hinanden, men jeg synes virkelig, at jeg har været stærk i sparringen og fået det optimale ud af træningen,” siger Jeppe Morell og uddyber:

”Det er optimalt, at Viktor Polyakov minder en del om min modstander ift. højde, statur og fysik. Polyakov er sgu’ en hård mand. Han har blandt andet slået eksverdensmesteren Giovanni De Carolis nede i Italien. Det er et rigtig flot resultat. Så jeg har hele tiden vist, at hvis jeg kunne begå mig godt mod ham i sparring, så er det en god indikator på, at jeg også kommer til at stå stærkt mod Ruben Eduardo Acosta.”

Den danske letsværvægter undervurderer dog ikke den rutinerede Ruben Eduardo Acosta, som er tidligere VM-udfordrer, og som har vundet 4 ud af sine seneste 5 kampe i sin lange karriere, der har budt på i alt 57 profkampe.

”Man skal være vågen fra første sekund mod ham. Jeg skal passe på med ikke at satse for meget i starten af kampen. Han er en mand, som kommer for at kæmpe sin chance. Men jeg tror, at det er godt at skrue op for tempoet senere i kampen, når han selv går ned i tempo. For jeg tror, at det er dér, man har muligheden for at køre ham over. Vi har nærstuderet ham og gjort os mange taktiske overvejelser. Vi har en god plan, så jeg er meget rolig og klar til opgaven,” siger Jeppe Morell.

På ønskelisten over fremtidige modstandere står fortsat to personer: Danske Patrick Nielsen og svenskeren Sven Fornling.

”Sven Fornling VIL jeg simpelthen møde igen på et tidspunkt, fordi jeg tabte til ham på en ærgerlig øjenskade. Det ved han også godt. Hvornår det bliver, ved jeg ikke, men jeg er sikker på, at vi mødes i ringen igen. Patrick Nielsen ligger også højt på ønskelisten. Det er selvfølgelig en kamp, som vil være spændende at bokse. Men det skal være i letsværvægt, hvor han også har bokset nogle af sine kampe, for jeg har ingen mulighed for at komme længere ned i vægt,” siger Jeppe Morell.

Om Danish Fight Night Galla i Frederiksberg Hallerne den 15. september:

Sarah Mahfoud (5-0) bokser en opsigtsvækkende EM- og VM-test i fjervægt, når hun møder franske Stephanie Ducastel, som er toprangeret (nummer 5, 5 og 7) hos de tre største VM-forbund (WBA, WBC og IBF). Jeppe Morell bokser mod den sydamerikanske mester Ruben Eduardo Acosta i letsværvægt, mens IBF’s junior-verdensmesteren i super letvægt, Enock M. Poulsen, møder den stærke dobbelte franske mester Renald Garrido. WBC junior-verdensmester i cruiservægt, Ditlev Rossing, bokser mod den forhenværende WBA International-mester, Viktor Polyakov fra Ukraine. Derudover er der spændende kampe med stortalenterne Oliver Meng, Allan Mahfoud og Diana Nadim.

 

Billetter: www.ticketmaster.dk

Facebook: www.facebook.com/DFNboksning

 

Fakta om Jeppe Morell

 

* Født: 24. oktober 1989 i Ringkøbing, opvokset i byen Tarm

* Nuværende bopæl: Aarhus

* Højde: 187 cm.

* Vægtklasse: Letsværvægt

* Træner: Thomas Povlsen i Aarhus

* Amatørkarriere: 27 kampe, 22 sejre (alle nederlag sidenhen revancheret) 

* Debut som professionel: 26. februar 2016 mod Jimmy Owensby

* Rekordliste som professionel: 8-2 (3 KO)

* Titelkampe: 5. januar 2018 (IBF Baltic). Nederlag på TKO (øjenskade) til Sven Fornling.

* Uddannelse: Pædagog

Tilbage til oversigt

Nyheder