Oliverzaren 12Okt24 Opengraph 1200X630

31.08.2024

Oliver Zaren bokser ved Bettina Palles jubilæumsstævne i Royal Arena den 12. oktober

Et af Danmarks helt store og ubesejrede boksehåb, Oliver Zaren, er med igen på Danish Fight Night-programmet, når Bettina Palle markerer sit 25-års jubilæum som boksepromotor.

Det bekræfter Bettina Palle fra Danish Fight Night, som præsenterer kampen med Oliver Zaren i samarbejde med Wasserman Boxing.

Dermed er der nu en ny mulighed for at se det store danske boksehåb i aktion på dansk grund.

»Jeg er glad for igen at kunne give Oliver Zaren muligheden for at bokse i Danmark. Han er ved at bygge en flot karriere op udlandet og imponerede senest boksefans herhjemme, da han den 25. maj stoppede sin tyske modstander Kilian Weck i 4. omgang ved mit seneste VM-boksegalla i Royal Arena. Det faldt i publikums smag, og derfor er jeg glad for, at Oliver Zaren er med igen,« siger Bettina Palle.

Oliver Zaren glæder sig ligeledes til igen at optræde på dansk grund efter sin seneste sejr i Bolton over franskmanden Thomas Lacroix.

»Jeg føler selv, at min sidste kamp i Danmark var en kæmpesucces både for mig og mit team. Vi lagde en gameplan inden start, og den fulgte jeg. Det resulterede i en sejr før tid, og det var jeg yderst tilfreds med. Jeg forventer igen et dansk publikum, som er klar på at give mig den bedste opbakning. Det er helt igennem fantastisk, at jeg får muligheden for bokse på dansk jord igen med så kort mellemrum, så der skal lyde et kæmpe-tak herfra for muligheden,« siger Oliver Zaren.

Det danske boksehåb er 24 år og har i alt bokset 13 kampe som professionel. Han er ubesejret og ligger pt. nummer 77 på BoxRec’s computerrangliste ud af i alt godt 1.600 aktive boksere i super-mellemvægt efter at have avanceret mange pladser det seneste år.

Det bliver i den grad en velforberedt Oliver Zaren, der møder op i Royal Arena den 12. oktober.

»Forberedelserne er gået bedre end nogensinde. Jeg havde jo et travlt forår med flere kampe, og jeg har ikke ligget stille siden. Det kan jeg gøre, når jeg er færdig med boksningen. Jeg er i mit livs form – det kan jeg garantere. Tilskuerne kan forvente en publikumsvenlig kamp med fart over feltet fra 1. omgang. Jeg har trænet hårdere end nogensinde, og jeg har udviklet mig så meget fysisk - men også psykisk - hen over de sidste måneder,« siger Oliver Zaren.

Sarah Mahfoud bokser hovedkamp den 12. oktober mod brasilianske Danila Ramos i en VM-kvalifikationskamp i WBO-regi. Der forventes i alt 8-9 kampe på programmet.

Danish Fight Night afvikles som bekendt i Royal Arena Hall, der er en tilpasset og intim version af Royal Arena med godt udsyn fra alle pladser, og billetter er allerede sat til salg via Ticketmaster.

Hovedkampene transmitteres direkte af Pluto TV, og de indledende kampe sendes forskudt lige efter live-sendingen. Pluto TV kan hentes som app eller ses via pluto.tv. Pluto TV kan tilgås og streames gratis på tværs af mobil, web, smart tv og tilsluttede tv-enheder. Uden log in.

Facebook: www.facebook.com/DFNboksning
YouTube: www.youtube.com/@DanishFightNightReal

Fakta om Oliver Zaren

  • Født: 19. november 1999 i Ølstykke
  • Nuværende hjemby: København
  • Højde: 187 cm.
  • Vægtklasse: Super-mellemvægt
  • Rekordliste: 13-0 (4 KO)
  • Professionel debut: 4. juli 2019 i Aabenraa
  • Trænerteam: Thomas Macon, Mikkel Kessler etc.
  • Amatørkarriere: 40 kampe (30 sejre)
  • Klubber som amatør: Jyllinge Boxing Team og C.I.K. Boksning