241012 Danish Fight Night Victor Ramon 1280X1280

08.08.2024

Publikumsfighteren Victor Ramon er klar til kamp i Royal Arena den 12. oktober

Bettina Palles 25-års jubilæumsstævne får også deltagelse af den populære Aarhus-bokser Victor Ramón, som blev far og stjal overskrifterne med sin seneste optræden i Royal Arena.

Victor Ramón glæder sig til at mærke stemningen og vise flere elementer af sin boksning frem, når der den 12. oktober er Danish Fight Night-boksegalla i Royal Arena med Sarah Mahfoud i hovedkampen.

»Det bliver fedt, og jeg ser meget frem til at bokse igen. Jeg glæder mig ekstra meget, fordi det seneste år er løbet lidt fra mig, efter at jeg blev far. Men jeg har holdt mig i gang med træningen og sparring undervejs, så jeg er i rigtig god form og glæder mig til at vise, hvad jeg kan i Royal Arena,« siger Victor Ramón.

Den talentfulde bokser medvirkede for 10 måneder siden i en yderst seværdig boksekamp ved Danish Fight Night i Royal Arena, hvor han i sin comebackkamp pointbesejrede Luka Tvaliashvili i en hæsblæsende affære, der begejstrede publikum.

Der var dog lige så meget dramatik udenfor ringen i dagene op til comebackkampen.

To dage før kampen havde Victor Ramón nemlig ikke havde fået et sekunds søvn i et helt døgn, fordi hans højgravide kæreste havde fået veer og blev indlagt på hospitalet. Det trak imidlertid ud med fødslen, og dagen før sin comebackkamp var han derfor tvunget til at tage til København og deltage i den obligatoriske indvejning, hvor han skulle nå at tabe tre kilo. Først efter indvejningen fik han den glædelige nyhed om, at kæresten hjemme i Aarhus nu havde født en velskabt dreng, der målte 51 cm og vejede 2886 gram. Da var det dog for sent at rejse hjem igen. Han måtte derfor lade op og forsøge at bevare fokus på comebackkampen i København, selvom tankerne i hovedet kun handlede om familien og den nyfødte søn i Aarhus.

»Jeg blev testet i ringen den aften, for det hele var jo lidt presset, når jeg ikke kunne være med til mit barns fødsel. Men jeg havde støtte med hjemmefra, så jeg formåede at fokusere på, at jeg lige skulle bokse færdigt, før jeg kunne skynde mig hjem. Selvfølgelig tænkte jeg meget på min søn, men det gik alligevel, for når der står en mand oppe i ringen og forsøger at slå hovedet af én, så kan man ikke tænke på så meget andet end at kæmpe, så godt man kan,« siger Victor Ramón i sin opsummering af det hektiske forløb.

Victor Ramón er som professionel ubesejret i tre kampe, mens han som amatør boksede 19 kampe med 17 sejre. Han har i perioder været ufrivilligt væk fra ringen på grund af en skulderskade fra et gammelt trafikuheld, men han har efterhånden fået godt styr på den og mærker ikke mere til den. Han kan derfor træne hårdt i træningslokalet og forbedre de elementer, der skal til for at udvikle sig som bokser.

»Selvom der er plads til forbedringer, så nød jeg hvert et sekund af min seneste kamp. Jeg nød også, at jeg havde så meget opbakning med fra Aarhus. Der var helt vildt mange derhjemmefra, der kom for at se mig bokse, og det gav mig 100 pct. ekstra energi, så jeg kunne gå igennem en hård kamp. Jeg håber, at der kommer lige så mange igen denne gang og støtter mig. Det er det fedeste, når der er er godt publikum til stede,« lyder meldingen fra Victor Ramón.

Sarah Mahfoud bokser som bekendt hovedkamp den 12. oktober, og modstanderen samt de forskellige øvrige modstandere vil blive annonceret den kommende tid.

Danish Fight Night, som denne gang markerer Bettina Palles 25-års-jubilæum som boksepromotor, afvikles som bekendt i Royal Arena Hall, der er en tilpasset og intim version af Royal Arena med godt udsyn fra alle pladser, og billetter er allerede sat til salg via Ticketmaster.

Hovedkampene transmitteres direkte af Pluto TV, og de indledende kampe sendes forskudt lige efter live-sendingen. Pluto TV kan hentes som app eller ses via pluto.tv. Pluto TV kan tilgås og streames gratis på tværs af mobil, web, smart tv og tilsluttede tv-enheder. Uden log in.

Facebook: www.facebook.com/DFNboksning
YouTube: www.youtube.com/@DanishFightNightReal

Fakta om Victor Ramón

  • Født: 22. februar 1999 (25 år), Frederikshavn
  • Søn af en dansk mor og en halvt dansk/halvt spansk far, der var restauratør i Frederikshavn
  • Nuværende hjemby: Aarhus
  • Uddannelse/arbejde: HF-uddannelse på VUC i Aarhus. Boksestræner i Rules Boxing Club.
  • Højde: 179 cm.
  • Vægtklasse: Super-letvægt
  • Rekordliste: 3-0
  • Professionel debut: 15. juni 2019 i Randers
  • Træner-team: Daryoush Roozbahane Sørensen, Claus Jørgensen, Marco Machmuller
  • Oprindelig klub som amatør: Champs Camp i Aarhus
  • Amatørkarriere: 19 kampe, 17 sejre. Jysk mester U19 (2017)